fbpx

Casa cu balcon

Casa cu balcon

casa-balcon-acoperit

Casa cu balcon inchis

Casa cu balcon inchis

Casa cu balcon inchis

Casa cu balcon – Casele cu balcon sunt tot mai des cautate si noile proiecte de arhitectura prevad cel putin un balcon pentru fiecare casa nou construita. De aceea iti prezentam si noi mai multe modele de casa cu balcon pe care sa le adaptezi nevoilor tale, dar si o serie de solutii pentru a folosi cat mai bine balconul disponibil. Unele dintre aceste solutii prezentate pot fi folosite si de proprietarii de balcoane care stau la bloc. Puteti accesa si inchidere balcon cu sticla glisanta pret sau inchidere terasa cu sticla pret.

Exemple de balcoane inchise cu geamuri culisante:

 

Casa cu balcon – Un balcon central de mari dimensiuni

 

Una dintre cele mai comune variante de casa cu balcon este aceea cu un balcon mare central pe care il utilizeaza toata familia. Acest tip de balcon poate sa fie considerat un fel de terasa si trebuie inchis corespunzator astfel incat sa fie perfect protejat.

Puteti accesa si copertine retractabile pretcopertine terase pretcopertine retractabile pret.

Una dintre cele mai bune solutii este reprezentata de inchiderea terasei cu sticla. Inchiderile cu sticla vin cu o serie de avantaje printre care izolarea termica optima, protectia la tentativele de patrundere prin efractie, furnizarea unei mari cantitati de lumina naturala si eleganta cu care se combina cu restul casei.

Casa cu balcon – Un balcon sub forma de terasa in prelungirea livingului

 

Pentru ca vorbim de casa cu balcon si este vorba din nou de un balcon de dimensiuni mari, mentionam sticla ca si metoda de izolare si protectie a balconului, insa ai si alte variante in acest sens.

Puteti accesa si modele de terase sau amenajari exterioare pentru terase.

Spre exemplu, poti folosi rulouri transparente pentru terase. Aceste rulouri nu sunt la fel de elegante ca si sticla si nu ofera la fel de multa izolare termica, insa sunt foarte utile pentru a proteja interiorul de frunzele sau praful adus de afara, ofera lumina naturala si protejeaza in oarecare masura, de frig. In combinatie cu o sursa de incalzire genul acesta de inchideri sunt foarte utile si sunt mai ieftine decat sticla.

 

Casa cu balcon – Balcon mare aferent fiecarei camere

 

Persoanele care isi doresc confort absolut, vor face un balcon pentru fiecare camera. Aceste balcoane de dimensiuni mari, au rolul de a oferi spatiu personal fiecarui utilizator al casei fara sa fie nevoie ca acesta sa se prezinte pe balconul comun si sa interactioneze cu toti membrii familiei.

Puteti accesa si foisoare de gradina din lemn inchiseveranda inchisa pentru case, magazine sau restaurante sau folie transparenta pentru terasa.

In aceste balcoane multe persoane isi organizeaza biroul sau spatiul de lucru. Doua solutii pentru un astfel de balcon sunt reprezentate de inchiderile cu sticla sau cu rulouri pentru terasa. De asemenea, in cazul in care este vorba despre o casa cu balcon in care nu conteaza ca aceste spatii sa fie complet inchise, poti apela la copertine retractabile.

 

Casa cu balcon – Balcoane mici aferente fiecarei camere

 

O alta idee de casa cu balcon este reprezentata de cea in care sunt mai multe balcoane mici aferente fiecarei camere. Aceste balcoane au in primul rand rol estetic, dar sunt folosite si pentru o gura de aer proaspat.

Puteti accesa si   geamuri glisante ,  pereti de sticla culisanti,.

Cea mai creativa forma de protectie a balconului de genul acesta este utilizarea unei copertine retractabile sau chiar utilizarea marchizelor. In momentul in care consideri ca nu ai nevoie de aceste protectii le poti inchide, iar atunci cand trebuie sa protejezi spatiul poti sa le deschizi foarte usor.

 

Casa cu balcon – Balcoane vintage

 

Balcoanele vintage sunt unele dintre cele mai interesante si daca si decorul intregii case merge in aceeasi linie, atunci felicitari, ai o casa cu balcon care atrage zilnic priviri admirative. Probabil ca balcoanele nu sunt construite exclusiv din materiale compacte si ai si elemente metalice din fier forjat in forme interesante. Puteti accesa si pergola terasa sau pergole retractabile.

Pentru aceste balcoane, in functie de modul in care sunt construite, exista mai mutle variante de inchidere. Spre exemplu, le poti inchide cu sticla in cazul in care partea de jos este compacta. Le poti acoperi cu copertine retractabile cu aspect vintage, cum sunt cele clasice cu dungi in doua culori, caz in care le vei da un vibe nou, sau le poti inchide cu marchize. Rulourile transparente nu sunt cele mai potrivite pentru variante de balcoane vintage. Puteti accesa si pergola gradina sau pergole flopper.

Toate aceste idei pot fi completate de orice alte tipuri si variante de balcoane, insa acestea sunt reprezentative pentru ideea de casa cu balcon. O astfel de casa ofera suficient spatiu pentru relaxare, in aer liber sau mai aproape de natura, in familie sau in grup, insa este nevoie ca balcoanele sa fie utilizate si protejate corespunzator. Puteti accesa si terase acoperite sau amenajare balcon.

Leave a Comment