fbpx

Case cu terasa si balcon in fata si spate

Case cu terasa si balcon in fata si spate

case-cu-terasa-fata-spate-mici-rotunde

Inchiderea terasei cu sticla - Video

Ferestre din sticla pe terasa - Video

Inchidere balcon cu sticla - Video

Case cu terasa si balcon in fata si spate – Tot mai multe persoane cauta case cu terase atunci cand vor sa se mute sau gasesc solutii pentru a avea terasa la propria locuinta.

Exista mai multe modele de case cu terase acoperite care merita cu siguranta mentionate si pe care le vom prezenta alaturi de cele mai bune metode de inchidere sau de acoperire a teraselor.

Case cu terase – Case mici cu terase

 

Da! Si casele mici pot avea terase! Fie ca ai o terasa sub forma de balcon sau o terasa in prelungirea casei, cu siguranta poti sa te bucuri de o astfel de facilitate chiar daca ai o casa mica. Puteti accesa si inchidere balcon cu sticla glisanta pret sau inchidere terasa cu sticla pret.

Pentru terasele in prelungirea casei poti opta pentru inchideri cu sticla, cum sunt cele cu geam termopan sau cu ferestre glisante, caz in care vei avea o camera in plus la casa, sau poti opta pentru inchideri cu rulouri, acoperiri cu pergole sau cu copertine pe care sa le ridici iarna sau atunci cand nu ai nevoie de ele.  Sunt si modele de case mici cu terase acoperite, foarte interesante.

Exemple de case cu terasa inchisa cu geamuri glisante .

Case cu terasa in fata

 

Un alt model de case cu terase sunt casele care au terasa in fata. Aceste case au de obicei terasa deschisa si acoperita cu o copertina sau cu pergole de diverse tipuri, insa poti sa optezi si pentru varianta de inchidere cu folie cu capse si bride sau pentru varianta cu rulouri.

Puteti accesa si copertine retractabile pretcopertine terase pretcopertine retractabile pret.

Sunt si persoane care aleg sa inchida astfel de terase cu geamuri din termopan sau cu geamuri glisante. In functie de utilitatea terasei si de bugetul aferent, poti alege una dintre cele doua variante si te asiguram ca indiferent pentru care optezi vei fi cu siguranta multumit de terasa ta.

 

Case cu terase exterioare

 

Casele cu terase exterioare pot avea terasele inclusiv in gradina. Iti poti amenaja o terasa superba intre flori sau intre copaci, fara ca aceasta sa fie lipita de casa. In acest sens, poti opta pentru pergole retractabile, asa cum sunt cele Flaper sau pentru copertine.

O alta varianta sunt terasele inchise cu folie cu capse si bride sau cu rulouri, care te ajuta sa fii complet protejat de vremea rea. Daca pe timpul verii incepe ploaia, tot ce trebuie sa faci este sa inchizi folia sau rulourile si poti ramane in continuare pe terasa fara ca ploaia sa ajunga la tine. Puteti accesa si terase acoperite sau amenajare balcon.

Exemple de terase inchise cu prelate transparente cu capse si bride si casetate.

Case cu terase inchise

 

Terasele, indiferent de locul in care sunt amplasate pot fi inchise in mai multe moduri. Spre exemplu, pot fi inchise cu sticla, caz in care vor arata ca o incapere noua a casei, dar pot fi inchise si cu rulouri transparente casetate pentru terae sau cu prelata transparenta cu bride si capse.

Puteti accesa si modele de terase sau amenajari exterioare pentru terase.

De asemenea, daca terasa ta este sub forma de balcon o poti inchide tot cu elementele anterior mentionate. Aceste terase inchise vin cu avantajul de a iti permite sa le utilizezi inclusiv atunci cand vremea nu este foarte prietenoasa.

Exemple terase inchise cu pergole retractabile.

Case cu terase din lemn

 

Casele cu terase din lemn sunt foarte interesante si au de obicei un aspect rustic. Daca vrei sa conservi acest aspect, poti alege o copertina care sa acopere terasa sau poti opta pentru inchiderea cu sticla. Daca nu tii foarte mult sa conservi acest aspect, poti sa inchizi terasa si cu rulouri sau prelata transparenta pentru ca designul nu va fi afectat cu mult si uneori nici nu se observa plasticul in decor.

De asemenea, daca terasa este de dimensiuni relativ mici si este amplasata la etaj, poti alege inclusiv copertine, pergole sau chiar marchize cu ajutorul carora sa inchizi complet terasa atunci cand este nevoie.

Exemple de terase acoperite cu copertine retractabile:

Case cu terase – case cu etaj si terase

 

Un model de case cu terase foarte des intalnit este cel cu case cu etaj. Terasele pot fi amplasate astfel atat la parter cat si la etaj iar metodele de inchidere si acoperire pot varia. Spre exemplu, terasa de la parter poate ramane deschisa si acoperita doar cu o copertina sau cu o pergola, in timp ce terasa de la etaj este inchisa cu sticla.

Exista de asemenea si varianta de a utiliza prelate si rulouri atat sus cat si jos, precum si de a inchide cu sticla si parterul si etajul. Sunt si exemple in care atat terasa de la parter cat si terasa de la etaj sunt deschise si se folosesc cele mai moderne sisteme de acoperire asa cum sunt pergolele Flaper.

 

 

Case cu terase – Case cu mansarde si terase

 

Atunci cand cauti imagini case cu terase, modele de case cu terase din lemn, poze case cu terase acoperite sau imagini cu terase la case, vei descoperi ca unele dintre cele mai spectaculoase si interesante sunt casele care au terase si mansarde. Puteti accesa si foisoare de gradina din lemn inchiseveranda inchisa pentru case, magazine sau restaurante sau folie transparenta pentru terasa.

Aceste terase pot fi acoperite si inchise prin toate mijloacele anterior mentionate, alegand astfel cea mai buna solutie pentru ca terasa sa se integreze cu succes in decorul general al casei. La modelele de case cu mansarda si terase, se va tine cont si de momentul din an in care sunt folosite terasele pentru a alege tipul de acoperire si de inchidere.

 

Modele de case cu terase mari

 

Casele cu terase mari sunt considerate case de vis cu terase. Cu ajutorul acestor case ai la dispozitie atat spatiu in interior cat si suficient spatiu pentru a te bucura de natura si de vremea de afara.

Casele cu terase mari pot sa fie acoperite si cu sticla, desi acest lucru impune unele investitii serioase, dar pot sa fie inchise si cu rulouri sau pot ramane deschise, terasa fiind acoperita pur si simplu cu  o pergola sau cu o copertina, in functie de dimensiuni. In acest sens, este recomandat ca terasa sa se integreze cat mai bine in decorul general al casei.

 

Case cu terase la etaj

 

Sunt numeroase modele de case cu terase la etaj, undele dintre ele fiind reprezentate de ase cu etaj si terase acoperite. Aceste proiecte de case cu terase mari sau mici, implica nevoia de a inchide spatiile si de a le acoperi. Un exemplu comun sunt casele care au terasa la etaj pe acoperis.

Aceste terase pot fi lasate deschise si pot fi acoperite doar cu o pergola mare asa cum sunt cele Flaper sau cu o copertina, in functie de dimensiuni, sau pot fi inchise complet cu sticla, sau pot utiliza varianta cu rulouri sau prelata transparenta. Alegerea trebuie facuta in functie de modul in care terasa va fi utilizata.

Puteti accesa si   geamuri glisante ,  pereti de sticla culisanti,.

 

Case cu terase verzi

 

Terasele verzi sunt de obicei incluse in modele de case mici cu terase sau in proiecte de case cu terase acoperite.  Pot fi si case cu terase descoperite insa in acest sens este recomandat sa ai plante in terasa verde care sa reziste si iarna.

Altfel, in acest sens cele mai recomandate sunt inchiderile cu sticla, pentru ca acestea vor conserva cel mai bine plantele din interior si le vor proteja de frig.

 

Case cu terase rotunde

 

Atunci cand te uiti la poze cu terase la case, vei gasi probabil si case cu terase rotunde. Unele dintre aceste modele sunt case cu terase din beton, insa terasele rotunde pot sa fie si din lemn. Indiferent de forma terasei, aceasta poate fi inchisa cu toate metodele mentionate, insa trebuie sa spunem de la inceput ca sticla in forme speciale asa cum sunt panourile rotunjite, poate fi mult mai scumpa decat rulourile sau prelata transparenta.

Atunci cand cauti cele mai bune proiecte case cu terase, este recomandat sa alegi formele clasice cand vine vorba de terasa pentru a te asigura ca o poti inchide cum vrei fara sa se mareasca preturile pentru materiale.

 

Case cu terase laterale

 

Atunci cand vorbim despre case cu terase laterale ne referim la acele case in care terasele sunt lipite de casa insa nu se afla neaparat in fata usii de la intrare. Pentru a acoperi aceste terase poti opta pentru pergole, pentru copertine care se inchid si se deschid si astfel vei obtine o metoda de a iti acoperi terasa foarte simplu si usor, putand modifica solutia aleasa oricand doresti. De asemenea, pentru inchiderea acestor case cu terase poti opta atat pentru rulouri si prelata transparenta cat si pentru sticla. Cele mai comune terase de genul acesta sunt inchise cu rulouri sau cu prelate, datorita preturilor mici ale acestor materiale.

Avand in vedere toate aceste aspecte, materialul pentru case cu terase va fi ales astfel incat sa raspunda nevoilor utilizatorilor, dar si in functie de buget. Persoanele care nu vor sa investeasca mult vor alege prelatele si rulourile, in timp ce persoanele care vor sa faca investitii mai mari si vor un plus de siguranta, mai mult confort si un aspect mai elegant, vor alege terasele inchise cu sticla. De asemenea, se va tine cont si de modul de constructie a casei pentru a alege cea mai buna acoperire si cel mai bun sistem de inchidere pentru terase, astfel incat structura cladirii sa nu fie afectata.

Leave a Comment