fbpx

Copertine mobile

Copertine mobile

copertine mobile

Copertine mobile! Copertina mobila va ofera cel mai ridicat grad de flexibilitate si versatilitate. O puteti muta cu usurinta oriunde aveti nevoie de umbra. Ea poate fi folosita si  ca o copertina pentru terasa daca doriti amplasarea acesteia in acest mod.

Daca va doriti copertine retractabile, dar din diverse motive – arhitecturale, tehnice, de proprietate – o copertina cu prindere de perete este imposibil de instalat, cea mobila va salveaza de radiatiile UV sau de ploaie. In plus, va garantam pentru copertine mobile la preturi fara concurenta!

 

Copertine mobile – Umbra oriunde, oricand

 

Cu copertine mobile puteti extinde aria de umbra din jurul casei sau puteti sa va pregatiti gradina pentru o petrecere, protejand masa sau gratarul. Daca locuiti la bloc firma noastra va ofera si copertine pentru balcoane.

Sistemul este foarte stabil in comparatie cu o simpla umbrela pentru terasa. Mai mult, strucutura fara pilon central permite o utilizare ideala a spatiului.

Vi s-a intamplat cu siguranta sa trebuiasca sa mutati masa de exterior dupa soare, pentru a avea confort pe tot parcursul zilei. Sau sa ajungeti mai tarziu undeva si sa descoperiti ca toate locurile la umbra erau deja ocupate. Vizualizati si amenajari exterioare.

 

Copertine mobile – De ce sa le alegi?

 

Optand pentru copertine mobile nu veti avea astfel de neplaceri. De ce sa alegeti o arie limitata care sa poata fi folosita de familie sau oaspeti cand puteti sa aveti umbra unde si cand doriti? Pentru arhitecturi de terase mai mari va putem recomanda si inchiderea terasei sau a balconului cu geamuri glisante.

Copertinele mobile sunt alegerea perfecta si pentru terasele cafenelelor sau restaurantelor, dand un aer de eleganta datorita designului cu linii minimaliste. Unele modele de copertine mobile sunt compatibile inclusiv cu stilul industrial. Puteti accesa si modele de terase sau amenajari exterioare pentru terase.

Cum multe locatii comerciale se confrunta cu diverse constrangeri de spatiu, acest tip de acoperire pentru terase este solutia perfecta.

Practic, intrucat poate fi deplasata oriunde, o copertina mobila poate fi o varianta economica de a folosi la maximum spatiul exterior.

Cu copertine mobile va puteti transforma gradina intr-o oaza de relaxare. Pentru o atmosfera speciala se poate monta un sistem de iluminat cu LED. Astfel distractia va continua si dupa caderea noptii. Puteti accesa si terase acoperite sau amenajare balcon.

 

Copertine mobile – Modele si caracteristici

 

Cel mai popular model de copertina mobila este cea  tip ‘’fluture’’ – dublu retractabila, cu dubla inclinatie si doua picioare de sprijin din aluminiu extrudat. Pentru o amenajare moderna, exista si varianta unei copertine mobile cu un singur picior stabil fixat in beton.

O alta optiune, mai chic, este copertina rotunda, in forma de umbrela. Cu acest tip de copertine mobile puteti sa realizati un decor cu tuse romantice.  O varianta la copertinele mobile rotunde sunt si umbrelele pentru terase.

Puteti sa montati chiar un candelabru, iar unele laterale pot fi inchise cu diverse materiale. Va creati astfel propria ”camera in gradina”, o varianta mai avantajoasa decat  construirea unui foisor, de pilda.

Copertina poate fi cu manevrare automata sau manuala (cu manivela). Puteti accesa si foisoare de gradina din lemn inchise, veranda inchisa pentru case, magazine sau restaurante sau folie transparenta pentru terasa.

 

Copertine mobile – Montaj si intretinere

 

Nu este deloc greu sa instalati mai toate modelele de copertine mobile. Nu veti avea nevoie de unelte sofisticate. In cazul in care doriti, Firma noastra asigura cu promptitudine si servicii de montaj.

Indiferent de tipul de copertine mobile ales, intretinerea acestora este foarte usoara. Ca si in cazul marchizelor, copertinele mobile sunt mecanisme usor de utilizat si foarte practice, economisiti timp si bani cu un sistem fiabil si rezistent.

Copertinele de acest tip pot fi lasate afara atunci cand nu sunt folosite, nu trebuie decat sa le retractati. Prin montarea unui senzor de vant, ele se pot inchide automat. Astfel veti evita surprizele neplacute.

In plus, va oferim materiale rezistente la decolorare, praf sau mucegai. Puteti accesa si foisoare de gradina din lemn inchise, veranda inchisa pentru case, magazine sau restaurante sau folie transparenta pentru terasa.

 

Copertine mobile – Informatii suplimentare

 

Firma noastra este gata sa va satisfaca toate cerintele in materie de forma, marime, culoare, finisaj sau optiuni.

Contactati-ne fara teama, consultanta este gratuita!

Pentru o alegere in cunostinta de cauza consultati si alte produse de-ale noastre cum ar fi prelata transparenta cu capse si bride sau rulouri transparente pentru terase (casetate).

Ofertele noastre sunt valabile in toata tara: Bucuresti, Ilfov, Constanta, Cluj.

Ne puteti gasi cautand pe internet dupa urmatorii termeni: ‘’copertine mobile’’ sau ‘’oferte copertine mobile’’, “copertine mobile preturi” ori “copertinele mobile” si “copertina mobila terasa“.

Ne mai puteti gasi si cu: “copertine mobile balcon“, “copertine mobile cu caseta“, “montare copertine mobile“, “copertina mobile incasetate“, “copertina mobile online“.

Leave a Comment