fbpx

Despre noi

Experienta si profesionalism

Tentrom Paradise va ofera produse si servicii de calitate

Experienta noastra

 

Avem o experienta de peste 10 ani in ceea ce priveste inchiderea teraselor si a balcoanelor (foisoare si verande) cu mecanisme performante de acoperire.

Aria noastra de expertiza se intinde si catre terasele restaurantelor si cafenelelor ce se pot inchide cu aceleasi metode.

Ne-am format un brand din afacerea noastra si ne mandrim ca astazi va putem oferi cele mai bune produse si servicii.

Calitatea lucrarii

 

De-a lungul timpului am colaborat cu numeroase pesoane private si juridice, iar calitatea lucrarilor noastre nu a fost niciodata contestata.

Avem clienti ce ne-au ramas fideli inca de la inceputul activitatii noastre, avand colaborari numeroase in continuare, precum si recomandari.

Folosim materiale de ultima ora si in acord cu specificatiile moderne necesare realizarii unei lucrari curate si rezistente.

Instrumente si aparatura

 

Pentru inchiderea imprejmuirii dumneavoastra folosim instrumente si aparatura de ultima generatie ce fac lucrarea durabila si cu un timp de executie scurt.

Folosim metoda Todo Cristal de inchidere a teraselor si balcoanelor cu geamuri glisante, un mecanism revolutionar ce asigura utilitatea dar si aspectul.

Pentru inchiderile cu rulouri transparente folosim metoda cu capse si bride, precum si cea, mai avansata, a imprejmuirii cu sistemul casetat de folii.

Datele realizarilor noastre

Suntem mandrii de realizarile noastre

Muncim din greu pentru a realiza ceea ce ne-am propus

 

Toate realizarile noastre sunt rezultatul unei munci asidue de 10 ani. Nu a fost intotdeauna usor, dar inarmati cu rabdare si pasiune, am reusit sa aducem firma acolo unde ne-am dorit.

Ne-am propus intotdeauna sa avem o relatie onesta cu clientii, iar acest lucru ne-a adus rezultatele scontate. Intotdeauna am tratat cu maxima seriozitate cerintele, intrebarile si recomandarile celor cu care am colaborat.

Inchideri terase 50%
Inchideri balcoane 30%
Inchideri foisoare 10%
Inchideri verande 10%
700

Proiecte terminate

1500

Clienti multumiti

30

Acoperire judete

4326

Intrebarile clientilor

Realizam lucrarea rapid si eficient!

Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi!