fbpx

Ferestre din sticla

Ferestre din sticla

ferestre-din-sticla

Inchiderea terasei cu sticla - Video

Ferestre din sticla - Video

Ferestre din sticla – Inchiderea teraselor si balcoanelor cu ferestre din sticla fara rame voluminoase este cea mai buna solutie pentru un numar considerabil de proprietari. Un balcon realizat din sticla culisanta care nu are rame mari si nu strica aspectul exterior este foarte util pentru orice casa.

In plus astfel de inchideri au darul de a  nu obtura vizibilitatea din interior si reprezinta o metoda perfecta de a inchide terasa pentru un aspect frumos. Inchiderea balcoanelor cu ajutorul acestui emcanism cu ferestre glisante ofera posibilitatea de a beneficia de un aspect fin dar si de o arhitectura superba. Sistemul de inchidere este adesea utilizat si ca perete despartitor in scopul de a compartimenta spatiile.

Printre numeroasele servicii oferite de noi, vă punem la dispoziție și sisteme de inchideri terase cu sticla.

 

Ferestre din sticla pentru un aspect cat mai curat

 

Un astfel de sistem de inchidere a balconului cu stila combina forma clasica a tuturor structurilor moderne de inchideri. Un balcon care are strcuturi exterioare ce pot iesi in evidenta cu ajutorul mecanismului de geamuri culisante, permite aspectul radiant si curat.

Astfel se recomanda utilizarea de ferestre din sticla ori de cate ori acest lucru este posibil. Ideea de a inchide balconul sau terasa cu sticla este una eficienta si practica. Balcoanele care sunt inchise cu sticla glisanta sunt extrem de utile datorita geamurilor mobile. Ele au natura de a usura controlul asupra sistemelor de inchidere ale balcoanelor.

Dacă doriți să optați și pentru o copertina de calitate, vă recomandăm copertine retractabile sau copertine pentru terase.

 

Ferestre din sticla – avantajele sistemului de glisare

 

Mecanismul utilizat in sistemele care au ferestre din sticla glisante nu au rame, ceea ce face ca si plierea sa se faca lin si usor prin simplul mod de actionare a geamurilor. Un balcon inchis cu sticla glisanta este cel care nu uzeaza in exces componentele prin frecare. Acest sistem nu se bazeaza pe rulmenti si geamurile culiseaza fara sa aiba roti.

Aceste sisteme pot fi folosite inclusiv pe terasele acoperite sau pe cele care au fost amenajate cu balcon. In cazul in care balconul este inchis cu ferestre din sticla se va face o foarte mare economie de spatiu pentru a intretine sistemul culisant comparativ cu mecanismele normale.

 

Ferestre din sticla – greutate optima a sistemului

 

Greutatea sistemului utilizat pentru inchiderea balconului sau terasei cu sticla este amplasata in zona de jos a geamului culisant. Acest lucru inseamna ca acest mecanism nu va fi sustinut in zona superioara, mai exact in tavan, deci utilizand ferestre din sticla nu este necesar ca tavanul sa fie sustinut suplimentar.

Pentru balcoanele cu sticla este utilizata o foaie de sticla de 10 mm si nu sunt necesare rame intermeiare sau profilele clasice de aluminiu. Prin urmare rezulta ca sistemul de inchidere este unul foarte sigur si proiectat pentru a respecta cei mai importanti parametri tehnici.

Pentru a avea un balcon de calitate si care să prezinte un aspect plăcut, vă recomandăm serviciile noastre de inchideri balcoane cu sticla.

 

Ferestre din sticla – protectie optima contra intemperiilor

 

Sistemele de ferestre din sticla pentru balcoane si terase protejeaza eficient interiorul si le locuitorii sai de intemperii. Interiorul este de asemenea protejat de vant si de frunzele care pot fi aduse de afara.

Avantajele se refera si la izolare termica, la o luminozitate mai buna si la un mod usor de folosire. In trecut balcoanele foloseau de obicei tot sticla insa sistemele erau fixe si rigide si se foloseau greu. Acum cu ajutorul sistemelor cu sticla glisanta ferestrele care inchid balcoanele si terasele sunt mult mai usor de utilizat.

 

Ferestre din sticla – o vizibilitate optima

 

Sistemele cu ferestre din sticla ofera o vizibilitate foarte buna. Cu ajutorul geamurilor culisante este mult mai usor acum sa se obtina confortul dorit si o vedere cat mai ampla in exterior.

Pentru ca nu sunt rame care sa obtureze vizibilitatea, persoanele care se afla pe balcon sau pe terasa, pot sa priveasca afara din orice punct al terasei sau al balconului fara ca o rama lata sa se interpuna intre ei si imaginea de afara. Vizibilitatea optima a facut ca aceste ferestre din sticla sa fie folosite inclusiv de terase, restaurante si hoteluri.

 

Ferestre din sticla – posibilitatea de a incalzi optim balcoanele si terasele

 

Sistemele de ferestre din sticla asigura inchiderea ermetica a balconului sau a terasei. Acest lucru face ca interiorul sa poata fi incalzit in mod corect si cat mai bine. Interioarele inchise prin alte metode fac ca foarte multa caldura sa se piarda motiv pentru care nu ar face sens amplasarea unui calorifer inauntru pentru ca toata caldura s-ar pierde.

Nici incalzitoarele cu gaz nu sunt mereu eficiente atunci cand caldura poate iesi cu usurinta. Acestea sunt cele mai importante motive pentru care se recomanda ca balcoanele si terasele sa fie inchise cu ferestre din sticla. Astfel spatiul va fi perfect utilizabil in orice anotimp oferind si economie la utilitati.

 

Ferestre din sticla – protectie fonica

 

Un balcon inchis cu sticla sau o terasa care are ferestre din sticla sunt protejate fonic, datorita izolatiei siliconice folosite in sistem. Datorita modul in care geamurile sunt izolate si imbinate perfect, sunetul va fi amortizat si spatiul nu va deveni zgomotos.

Acest avantaj este foarte important in special pentru persoanele care locuiesc in zone foarte aglomerate, in care circula zilnic un numar extrem de mare de masini. Balconul sau terasa vor deveni astfel acele spatii de relaxare dorite de toti proprietarii.

 

Ferestre din sticla – alte avantaje

 

Pentru persoanele care vor sa isi inchida balcoanele sau terasele cu sticla, exista mai multe avantaje demne de mentionat. Pretul mic este un astfel de avantaj. De asemenea, sistemele de inchidere cu stical se monteaza foarte rapid dupa ce au fost comandate.

Sticla utilizata este de foarte buna calitate si sunt utilizate elemente care sa asigure durabilitatea pe termen lung. In fiecare sistem este folosita sticla securizata glisanta, in functie de optiunile proprietarului. Proprietarii pot alege daca sticla se deschide prin glisare astfel incat sa lase aerul sa intre in incapere. Sticla este securizata, impiedicand patrunderea prin efractie.

Toate aceste avantaje ale ferestrelor din sticla pentru balcoane si terase sau facut ca sistemele cu geamuri glisante sa fie unele dintre cele mai cautate de un numar foarte mare de proprietari care vor sa isi transforme balcoanele si terasele in spatii optime pentru relaxare singuri in liniste, alaturi de prieteni apropiati sau alaturi de familie.

Leave a Comment