Geamuri glisante – Sistem revolutionar

Geamuri glisante – Sistem revolutionar

Geamuri glisante – Sistemul exceleaza datorita proprietatii sale de a se plia si culisa usor pe suprafata montata. Se poate inchide un balcon cu geamuri glisante sau o terasa cu sticla glisanta.

Oferind astfel posibilitatea de a deschide o parte sau tot balconul prin sistemul revolutionar patentat de Todo Cristal. Geamurile retractabile sunt foarte utile in comparatie cu cele care necesita o deschidere clasica, ocupa mai putin loc si va ofera o deschidere mare.

Geamuri glisante – Aspecte estetice

Inainte de aparitia acestui sistem de inchidere a teraselor cu sticla, a balcoanelor si a foisoarelor, privirea din interiorul si din exteriorul ferestrelor glisante era obturata de rame groase.

Din punct de vedere estetic, inovatia cu geamuri de sticla glisante este un mare pas inainte in ceea ce priveste arhitecturile de spatii mici.

Faptul ca, din interior poti privi fara a fi deranjat de rame, este o imbunatatire majora. Impresia de spatiu deschis fiind hotaratoare pentru achizitionarea unui astfel de angrenaj.

Geamuri glisante – Proprietati practice

Acest sistem de geamuri glisante este unic si nu modifica aspectul exterior al cladirii. Intregul corp de inchidere a balcoanelor este special creat pentru a oferi o culisarea usoara fara a face zgomot.

Lucru facilitat si de materialele din aluminiu de cea mai buna calitate ce sunt folosite la crearea structurii.

Geamurile glisante (sau geamuri culisante) folosite la inchiderea balcoanelor sunt foarte bine izolate.

Acest lucru se datoreaza unor membrane de silicon ce protejeaza aceste ferestre glisante impotriva frigului, a vantului, zapezii si ploii.

In timpul verii aceste geamuri glisante pot fi asezate de asa fel sa creeze un spatiu special ce ajuta la o mai buna ventilatie asigurand astfel un confort placut.

Geamuri glisante – Utilizari diverse

Sistemul de inchidere cu geamuri glisante (ferestre glisante) nu este folosit numai pentru terase din sticla.

Avantajul acestei modalitati de a inchide spatii exterioare cu sticla, rezida si in multifunctionalitatea ei. Geamurile glisante pot fi foarte eficient folosite si pentru inchiderea teraselor restaurantelor. Dar si pentru magazine, cafenele sau diferite tipuri de arhitecturi asemanatoare.

Informatii suplimentare

Pentru alte intrebuintari puteti accesa si compartimentare cu pereti despartitori de sticla glisanti pentru interior.

 

Daca doriti sa aflati mai multe cu privire la ce fel de cuvinte cheie sa cautati cand doriti sa va informati, va punem la dispozitie idei de cautari.

Daca dorim sa ne informam cu privire la inchiderea teraselor dar sa cautam specificatii despre geamuri glisante:

Pentru inceput ori „geamuri mobile„, „ferestre glisante„, „geamuri glisante terasa„sau „terase inchise cu geam” ori „geamuri retractabile„.

Comments (10)

 • popa

  popa

  Buna ziua, doresc sa achizitionez un set de Geamuri glisante pentru inchiderea unui Balcon cu dimensiunile de 4,30M lungime si 1,40m inaltime. Doresc sa fac si balustrade la o scara de interior cca 10 metri dar si la alte proiecte pe care le voi finaliza in curand, un perete din Sticla de lungime 30 Metri. va rog sa ma contactati, va multumesc, cu stima Sorin …

  • victor victor

   victor victor

   Buna ziua,
   Oferta noastra pentru inchiderea balconului dumneavoastra o vom trimite pe mail.
   O zi buna!

 • radu

  radu

  buna ziua,
  sunt interesat de inchiderea unui balcon cu geamuri glisante. dimensiuni L=3,5 M, inaltime= 2,5 m, 2 laterale de 1 m.
  va solicit un pret estimativ si o durata de lucru.
  multumesc,

  • admin

   admin

   Buna ziua, multumim pentru ca apelati la serviciile noastre. Cererea dumneavoastra este procesata si in cel mai scurt timp veti primi un email cu detaliile aferete. O zi buna!

 • Medisan Nicolaie

  Medisan Nicolaie

  Buna ziua doresc o oferta de pret pentru inchiderea unui balcon cu sticla termoizolanta cu latura numai de fatada de dimensiunile de 5 m lungime si 2 m inaltime si tot odata detalii in ce priveste modul de etansare intre panelele de sticla si pe laturile de culisare. Va multumesc , cu stima N.Medisan tel +40760687551

  • victor victor

   victor victor

   Buna ziua,
   Va multumim ca ati apelat la noi si va informam ca veti primi o oferta pe mail-ul dumneavoastra.
   O zi frumoasa!

 • Sergiu

  Sergiu

  Doresc o oferta de pret pentru un balcon. Geam glisant de 8mm dimensiuni 9 lungime inaltinea este de aproximativ 1.20. Va multumesc!

  • victor victor

   victor victor

   Va multumim ca ati apelat la noi si va informam ca veti primi o oferta pe mail-ul dumneavoastra.
   O zi frumoasa!

 • gaspar horea

  gaspar horea

  doresc sa aflu pret de inchidere a unei terase cu dimensiunile Lungime 8,65 m inaltime 1,70 m si doua laterale cu aceleasi dimensiuni adica 2 buc laterale cu lungime de 1,55m si inaltime de 1,70 m . De asemenea sistemele de etansare si blocare , sunt din Cluj .

  • victor victor

   victor victor

   Buna ziua, ne bucuram ca ati ales firma noastra. Veti primi o oferta pe mail. O zi buna.

Leave a Comment