fbpx

Geamuri termopan sau geamuri culisante

Geamuri termopan sau geamuri culisante

geamuri termopan-geamuri culisante

Geamuri culisante - Video

Inchidere balcon cu geamuri din sticla - Video

Geamurile pentru balcoane si terase pot fi impartite conditionat in doua tipuri principale. Primul poate fi atribuit geamurilor termopan, care se deplaseaza pe sine in mod  independent, acestea fiind parte a profilului si al doilea poate fi atribuit geamurilor culisante.

Principiul de functionare a geamurilor  culisante seamana cu forma de deschidere a dulapurilor. In ansamblu toate usile sunt mobile. Daca este necesar, in sistemul de functionarea a geamurilor termopan este utilizat un sistem clasic metal-plastic, avand un profil de tranzitie. In prezent, pentru balcoane si terase sunt utilizate pe scara larga atat geamuri termopan, cat si geamuri culisante.

Puteti accesa si inchidere balcon cu sticla glisanta pret sau inchidere terasa cu sticla pret.

 

Geamuri termopan pentru balcon

 

Studiile analitice arata ca oamenii, aleg geamuri termopan pentru balcon, gandindu-se la un anumit sistem sau la altul. Comparand cele doua optiuni principale, trebuie remarcat faptul ca fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje.

Atunci cand se face o alegere specifica, este necesar sa se porneasca de la nevoile individuale si conditiile de instalare a acestor geamuri culisante. Acest tip de geamuri este  foarte potrivit pentru balcoane si logii in special pentru cele inguste, care nu au spatiu suplimentar.  Atunci cand alegi geamuri pentru balcon, ia in considerare toate aceste caracteristici. Vizualizati si amenajari exterioare.

 

Geamuri termopan bune, pe sine

 

Daca deschiderea geamurilor a devenit imposibila sau nedorita, o optiune excelenta pentru tine, sunt geamurile termopan pentru exterior, pe sine. Astfel de sisteme sunt impartite conventional de catre experti, in geamuri calde si geamuri reci.

Geamurile care se incadreaza in categoria geamuri calde, sunt realizate din profiluri din material plastic, echipate cu doua circuite de etansare, precum si accesorii de tip glisant paralel. Pentru a acoperi balconul sau terasa cu pot fi utilizate geamuri termopan bune cu economie de energie sau obisnuite cu geamuri duble, cu una sau doua camere.

Puteti accesa si copertine retractabile pret, copertine terase pret, copertine retractabile pret.

 

Balcon inchis cu termopan

 

Daca vorbim de izolatii termice si calitati de izolare fonica, atunci geamurile culisante nu sunt fundamental diferite de geamurile din termopan, echipate cu fitinguri inclinate. Insa unele dezavantaje ale geamurilor culisante, impiedica obtinerea pozitiei de lider pe piata ferestrelor. Puteti accesa si terase acoperite sau amenajare balcon.

Geamurile culisante nu se inchid ermetic, iar acest lucru este un imens minus. De asemenea, sistemul culisant poate ingheta pe timp de iarna sau se poate bloca de la zapada. In acest caz, este mai util ca balconul sa fie inchis cu termopan.

 

Geamuri termopan pentru balcon preturi

 

Geamurile termopan moderne  difera nu numai prin caracteristici tehnice sau material, ci si prin design. In ciuda faptului ca geamurile termopan sunt mai scumpe decat modelele conventionale, utilizarea lor este deseori justificata. Puteti accesa si modele de terase sau amenajari exterioare pentru terase.

Cererea mare de geamuri culisante a determinat producatorii din acest domeniu, sa creeze mecanisme special concepute pentru balcon sau terasa. De exemplu, in profilele PVC, sunt utilizate fitinguri care permit deschiderea usoara a geamului, mai degraba decat intoarcerea sau alunecarea in orbita a ferestrei.

Acest mecanism poate fi atribuit tipului de geam culisant. Fireste, un astfel de sistem este mai ermetic decat unul feroviar si, cel mai probabil, este mai sigur. Cu toate acestea, un astfel de geam este mai scump decat cel pe sina, si chiar mai mult si decat fereastra pivotanta.

 

Balcon inchis fara termopan

 

De asemenea, fiecare balcon sau terasa cu geam fara cadru, este o structura frumoasa si functionala, care ofera siguranta si confort persoanelor care traiesc in casa. Intr-un astfel de loc, poti sta confortabil la discutii prietenoase de la inceputul primaverii pana la sfarsitul toamnei. Pe vreme buna, un astfel de sistem iti permite sa elimini geamul in cateva secunde pentru a te bucura de aerul curat si de contemplarea naturii.

Balconul cu geamuri fara rame Todocristal este mai mult decat un balcon. Lipsa suporturilor verticale iti permite sa admiri panorama peisajului urban sau suburban. Fara indoiala, acest design pastreaza maxim iluminarea de zi a incaperii adiacente. Pliat cu grija de-a lungul peretelui, iti permite sa utilizezi mai mult din spatiul balconului sau al terasei.

Acest geam unic iti permite sa deschizi intregul spatiu al balconului sau a terasei. Cat de frumos este sa te bucuri de lumina soarelui intr-o zi calda, miscand toate geamurile in lateral. Fiecare geam este usor si sigur de curatat la orice inaltime si din doua parti, intr-o pozitie deschisa spre interiorul balconului.

 

Geamuri termopan fara rame

 

Terasa sau balconul fara rame, da senzatia de absenta a oricaror obstacole intre spatiul interior si natura. Estetica materialelor naturale este in armonie cu absolut orice solutii arhitecturale si peisaj. Iar usurinta utilizarii este astfel incat chiar si un copil de sase ani poate impinge sau asambla toate partitiile in cateva minute.

Aplicatia brevetata de la TodoCristal iti permite sa plasezi geamurile culisante oriunde in structura. In acelasi timp, geamul ramane mobil. Panourile se deschid sau se deschid in ambele directii in acelasi timp. Nu exista dispozitive de tensionare in TodoCristal, deoarece pierd tensiunea in timp si duc la nevoia de intretinere.

Prin urmare, se folosesc manere transparente din plexiglas, care imbunatatesc estetica si nu necesita intretinere. Blocarea standard consta din doua mecanisme – zavorul inferior si incuietoarea de sus cu maner din plexiglas. Acestea sunt doua mecanisme independente, care impiedica deschiderea accidentala a sistemului, precum si imposibilitatea de a fi deschis de copii.

Puteti accesa si foisoare de gradina din lemn inchise, veranda inchisa pentru case, magazine sau restaurante sau folie transparenta pentru terasa.

 

Geamuri termopan aluminiu pentru terase si balcon

 

In productia de geamuri pentru terase si balcoane, se folosesc profile din aluminiu si PVC. Produsele sunt conforme cu standardele internationale de calitate, cerintele pentru siguranta mediului si a celor operationale. Terasa sau balconul cu geamuri termopan cu un profil din aluminiu este o solutie ieftina si functionala pentru proprietari.

Ramele de aluminiu usoare si durabile servesc timp de decenii, sunt rezistente la coroziune si arata atractiv. Geamurile termopan  din aluminiu sunt potrivite numai pentru terasele neincalzite.

 

Geamuri termopan de calitate

 

Inchiderea balcoanelor si teraselor cu geamuri termopan de calitate din plastic,  este potrivita pentru o terasa incalzita. De asemenea, geamurile termopan cu profil PVC previne pierderile de caldura, iar geamurile multi- panou  protejeaza impotriva curentilor de apa si  lasa sa patrunda lumina naturala pe terasa sau balcon.

 

Geamuri termopan pentru balcon si terase

 

Geamurile termopan din plastic pentru terasa iti permit sa le transformi intr-un spatiu suplimentar de locuit. Mai ales daca se alege optiunea pentru geamuri termopan calde, iar terasa insasi va fi incalzita. In acest caz, nu numai ca poti aranja o petrecere de vara, ci si petrecerea de Anul Nou intr-o companie calda.

Un avantaj important al geamurilor termopan din PVC este posibilitatea de laminare, inclusiv in lemn natural. Profilul din PVC dupa laminare, in aspect, aproape ca nu se poate distinge de cel din lemn, in timp ce acesta pastreaza toate caracteristicile avantajele modelului din plastic.

 

Terase inchise cu termopan

 

Geamurile termopan din aluminiu ofera, de asemenea, optiuni pentru geamuri calde si reci, dar sunt utilizate in principal pentru terase neincalzite. Daca incalzirea terasei nu este presupusa, atunci tipurile de geamuri termopan din aluminiu sunt cea mai buna solutie.

Profilul din aluminiu este mai rigid si este posibil ca structura sa produca transmisii de lumina pentru terasele de dimensiuni mari. Datorita pretului sau accesibil, cele mai frecvent utilizate sunt geamurile din aluminiu cu structuri glisante din profil rece.

In prezent, aceste geamuri termopan cu profil din aluminiu cu termo-inserturi, sunt folosite din ce in ce mai mult, permitand crearea de geamuri termopan panoramice calde pentru terase si balcoane de la podea pana la tavan. Cu toate acestea, costul acestor geamuri termopan,  va fi semnificativ mai mare decat al geamurilor din aluminiu la rece.

 

Geamuri termopan aluminiu

 

Constructia de aluminiu este de obicei mentionata la asa-numitul tip “glazura”. Aceste geamuri termopan pentru exterior, sunt ideale pentru balcoanele care nu necesita izolare. Sistemele de aluminiu protejeaza perfect de fenomene atmosferice cum ar fi zapada, ploaia, grindina, vantul.

Chiar si cu ingheturi grave, structurile canatului nu pot ingheta. Geamurile termopan cu profil din plastic au o structura mai complexa, performante ridicate de impermeabilizare, caracteristici de izolare termica si fonica. Astfel de sisteme sunt ideale pentru balcoane, logii si terasele care necesita izolare.

 

Geamuri termopan moderne

 

Astazi, producatorii moderni ofera multe modele convenabile si functionale de geamuri termopan moderne cu sisteme diferite, care sunt ideale pentru balcoane si terase. Unul dintre cele mai populare tipuri de geamuri termopan, sunt modelele cu balamale. Aceste sisteme se disting prin excelente caracteristici de izolare termica si fonica, usurinta in utilizare si rezistenta la vant. In acelasi timp, abilitatea de a dispune de structuri glisante prin comanda individuala si costuri accesibile, sunt avantajele incontestabile ale produselor de acest tip.

Geamurile termopan culisante pot fi utilizate cu precadere pentru terase. De exemplu, exista forme semicirculare ale ferestrelor care iti permit sa creezi o structura de fundal.

Geamurile termopan pe sine sau alunecare verticala, au un sistem simplu si practic de operare si sunt foarte convenabile. Un astfel de sistem este folosit pe scara larga in America de Nord, insa a castigat demult popularitate si in tara noastra. Designul vertical cu alunecare pentru balcoane sau terase, are izolatie termica excelenta, este ecologic si are un aspect atractiv. In plus, are un grad ridicat de etanseitate, asigura protectia interioara impotriva umezelii si a curentilor de aer, iar sistemul cu role iti permite sa inchizi si sa deschizi geamul rapid si convenabil, dupa cum este necesar.

 

Geamuri termopan – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarle cuvinte cheie: geamuri termopan, geamuri termopan pre, geamuri termopan bucuresti, geamuri termopan aluminiu, geamuri termopan bune, geamuri termopan culori, geamuri termopan cele mai bune, geamuri termopan de calitate, geamuri termopan exterior, geamuri termopan ieftine, geamuri termopan lemn pret, geamuri termopan moderne, geamuri termopan online, geamuri termopan oferte, geamuri termopan pentru balcon, geamuri termopan pe colt, geamuri termopan pentru balcon preturi, geamuri termopan terasa, terase inchise cu termopan, terase case inchise cu termopan, terase inchise din termopan, terasa inchisa din termopan, modele de terase inchise cu termopan, modele terase inchise cu geam termopan, terase inchise in termopan, imagini terase inchise cu termopan, terase inchise cu termopan poze, terasa inchisa cu termopan, modele terase inchise cu termopan, balcon inchis cu termopan, balcon inchis cu termopan pret, cat costa un balcon inchis cu termopan, modele de balcon inchis cu termopan, balcon inchis fara termopan, balcon inchis in termopan, balcon inchis in termopan pret

Puteti consulta produse asemanatoare cum ar fi: copertine mobilecopertine pentru intrarea casei  sau geamuri glisante , pergola terasapergole retractabilaprelata terasapereti despartitori de sticlaterase inchiseinchideri terasefolie terasaprelata transparenta cu capse si brideumbrele terase

Leave a Comment