fbpx

Pereti despartitori de sticla

Pereti despartitori de sticla

pereti-despartitori-sticla-mobil-glisant-pret

Pereti despartitori de sticla de la Tentrom Paradise. Noi va oferim cele mai inspirate solutii de a va amenaja spatiul interior cu pereti de sticla securizata. Acelasi sistem ca cel al inchiderii teraselor exterioare.

Spre deosebire de inchiderea balcoanelor sau a teraselor cu sticla culisanta, acelasi sistem este folosit pt interior.

Compartimentarea cu ajutorul peretilor de sticla este o modalitate de a va imparti spatiul interior. Veti avea rapid o incapere organizata cu un perete despartitor perfect pentru activitatea dumneavoastra. Exemple de inchidere cu sticla glisanta care se adapteaza foarte usor la orice incapere interioara pentru compartimentare.

 

 

Cum compartimentam cu pereti despartitori

 

Utilizarea acestui sistem Todo Cristal de compartimentare cu sticla, are numeroase avantaje datorita faptului ca se poate imprejmui orice spatiu foarte repede.

Geamurile glisante pot fi folosite ca pereti despartitori glisanti sau ca usi glisante. Sistemul este adaptabil pentru orice tip de utilizare  ce are in vedere segmentarea unui spatiu interior. Puteti accesa si modele de terase sau amenajari exterioare pentru terase.

Sa presupunem ca avem un spatiu de birouri si nu stim cum sa-l compartimentam mai eficient pentru a putea sa cream spatii adiacente pentru angajati. Un perete despartitor mobil al rezolva problema.

Am putea sa incercam sa punem un tavan fals dar este prea mare bataie de cap si am dori sa si vedem angajatii la lucru.

Cel mai usor ar fi sa facem o compartimentare cu pereti despartitori glisanti din sticla. Aceasta metoda este una practica si foarte rapida, fara murdarie si timp irosit.

Puteti accesa si foisoare de gradina din lemn inchise, veranda inchisa pentru case, magazine sau restaurante sau folie transparenta pentru terasa.

 

Pereti despartitori – Utilizare

 

1)  Glisarea peretilor de sticla

 

Cea mai practica solutie ce o aduce acest sistem se refara la peretii despartitori de sticla glisanti. Datorita acestei inventii, compartimentarea cu sticla devine, nu numai facila, dar si extrem de practica.

Peretele despartitor mobil permite rearanjarea continua a spatiului interior, se poate deschide un singur segment, sau se pot deschide mai multe.

 

2) Usi glisante in perete

 

Atunci cand se vorbeste despre sistemul Todo Cristal, se foloseste termenul de geamuri glisante din care sunt formati acesti pereti culisanti.

Dar aceste segmente se pot glisa si se poate forma o iesire prin fiecare element.

Peretii glisanti de interior pot, asadar, fi folositi foarte usor si ca usi glisante (sau culisante). Faptul ca intr-un birou poti folosi spatiul cum vrei si chiar sa creezi noi iesiri, nu poate decat sa convinga pe oricine sa foloseasca peretii despartitori de sticla.

Pereti despartitori de sticla – Beneficii tehnice

 

1) Greutatea peretilor despartitori glisanti

 

In ceea ce priveste beneficiile tehnice ale compartimentarii cu pereti de sticla, acestea reies din specificatiile de utilizare.

In primul rand, greutatea peretilor despartitori mobili este localizata in parte de jos a geamurilor, ceea ce nu face necesara realizarea unei structuri de consolidare in partea superioara. Puteti accesa si terase acoperite sau amenajare balcon.

 

2) Gradul de uzura al peretilor de sticla

 

Functionarea angrenajului cu pereti despartitori de sticla este realizata prin alunecare (glisare) deci fara rulmenti, ceea ce face ca gradul de uzura sa fie practic inexistent.

 

3) Peretii sunt glisanti

 

Poate ce mai importanta caracteristica a unor pereti glisanti de interior (pereti despartitori) este capacitatea geamurilor de a se plia si strange in lateral. Ocupand, astfel, un spatiu foarte mic si lasand toata arhitectura deschisa.

Pereti despartitori de sticla de la Tentrom Paradise. Noi va oferim cele mai inspirate solutii de a va amenaja spatiul interior cu pereti de sticla securizata.

Pereti de sticla – Atunci cand  ne dorim  sa cream un spatiu compartimentat  la birou sau  in locuinta, pastrand totodata aspectul rafinat. Apelam fara ezitare  la cei mai moderni  pereti despartitori de sticla.

Nu putem sa nu fim atrasi de designul modern al acestor pereti din sticla de ultima generatie.

Uitati de clasicii pereti, sticla este in trend si sentimentul de libertate  pe care ni-l furnizeaza este inegalabil.

Fie  ca vrem sa inchidem un balcon, o terasa,  sau  visam la un spatiu  in deplina  armonie cu exteriorul,  apelem fara retineri la modernii  pereti de sticla .

 

Pereti de sticla – Alternativa perfecta

 

Daca visati la alternativa perfecta la incomozii pereti clasici atunci optati fara ezitare  pentru practicii pereti de sticla.

Cu ajutorul unor pereti despartitori de sticla transparenti va bucurati de  luminozitatea si privelistea din jurul spatiului de birouri sau de locuit. Vizualizati si amenajari exterioare.

Nu alegeti  caramida sau rigipsul, abandonati peretii clasici, opaci, inestetici si greu de intretinut.

Pariati pe rafinamentul unui perete de sticla  si eleganta unui perete despartitor glisant sau a unui perete despartitor mobil.

Cand optam pentru  pereti glisanti mobili,  ne simtim conectati cu peisajul din jurul locuitei sau locului de munca.

Sa nu ratam  oportunitatea pe care ne-o ofera acesti pereti de sticla culisanti. Ne putem relaxa privind  un colt de natura, un parc,  muntii sau marea, in orice sezon. Chiar de la masa de lucru, de acasa sau de la serviciu!

 

Pereti de sticla – Economici si practici

 

Toate tipurile de pereti despartitori din sticla permit  luminii  sa patrunda din abundenta in spatiul  dumneavoastra. Acest lucru insemna ca veti putea economisii energie electrica dar mai ales veti beneficia de iluminare naturala sanatoasa.

Materialul ideal pentru compartimentari, sticla este si foarte usor de intretinut  atat la locul de munca cat si in locuinta proprie la terasa.

Peretii clasici necesita zugraveli si alte lucrari de intretinere costisitoare.  Spre deosebire de orice alt tip de perete, sticla nu necesita decat  folosirea regulata a produselor de curatat.

Stam la dispozitia dumneavoastra cu orice alte informatii  necesare alegerii unor pereti din sticla care sa vi se potriveasca perfect.

 

 Pereti despartitori – Informatii suplimentare

 

Daca doriti sa aflati mai multe cu privire la ce fel de cuvinte cheie sa cautati cand doriti sa va informati despre pereti despartitori de sticla va punem la dispozitie idei de cautari.

Pentru interogari normale se pot cauta termeni ca:  “compartimentari sticla” si “perete mobil” ori”pereti mobili glisanti“, sau “perete despartitor mobil“. Se mai poate cauta si cu pereti despartitori glisanti” sau “perete despartitor glisant” si “pereti glisanti de interior“, “perete glisant pret” ori “pereti despartitori din sticla securizata“.

Pentru cautari in detaliu puteti interoga internetul cu “pereti culisanti“, si “pereti mobili glisanti” ori  “pereti sticla“. Se mai pot folosi: “pereti de sticla” si “pereti despartitori mobili” ori “pereti din sticla” sau “pereti de compartimentare“.

Pentru cautari cu sticla: “perete despartitor sticla” si “perete sticla pret” ori “pret perete sticla” sau “perete de sticla pret” dar si “pereti compartimentare“.  Alte cautari: “pereti exteriori din sticla” ori “pereti din sticla pret” sau “modele pereti despartitori“.

Pentru cautari ce vizeaza interiorul: “pereti despartitori din sticla” si “pereti interiori sticla” ori “pereti despartitori mobili pret” sau “perete glisant“. Sau “pereti despartitori mobili” ori “perete fals interior“, “perete sticla glisant“, “perete fals mobil”, “pereti glisanti de interior“.

Sunati si comandati pereti despartitori de sticla glisanta!

Leave a Comment