Prelata terasa

Prelata terasa

prelata terasa

Prelata terasa – Modalitatea prin care se puteti beneficia de o terasa inchisa ori de un foisor cu plastic, este acum foarte simpla datorita acestor prelate transparente pentru terase. 

Prelata transparenta pentru terasa este un excelent perete antivant izolant dar si o structura luminoasa si atractiva din punct de vedere estetic. Aceste tipuri de prelate pentru terase  sunt un izolator perfect in perioada iernii.

Prelata poate fi folosita si pentru inchiderea foisoarelor sau diferitelor arhitecturi exterioare. Denumite si folii de plastic transparente, acestea sunt recunoscute pentru flexibilitatea lor extraordinara.

Acest lucru le permite sa fie adaptate la aproape orice fel de imprejmuire cu pereti transparenti rulabili pentru terase.

Fie ca este vorba de o terasa inchisa sau un foisor inchis, sistemul de inchidere prin prelate transparente (prelata terasa) se pliaza perfect pe spatiul dumneavoastra.

Prelata terasa – Cum ne protejeaza

Construirea unei terase sau a unui foisor trebuie sa urmareasca realizarea unui sistem de protectie (inchidere) impotriva intemperiilor.

In orice anotimp terasa trebuie sa poata fi inchisa si izolata, pentru a nu patrunde ploaia, vantul, ninsoarea si chiar praful.

Prelatele pentru terase din folie de plastic sunt foarte rezistente si au un sistem de etansare foarte simplu de actionat. Rulourile transparente, actioneaza ca un scut impotriva intemperiilor.

Acest lucru se datoreaza rezistentei plasticului de 8 mm ce nu permite intrarea niciunui element exterior.

Se pliaza pe structura ingradirii si permite inchiderea acesteia intr-un mod etans, asigurand prinderea perfecta a prelatei terasei.

Prelata terasa – Indicatori tehnici

Prelata pentru terase este, de fapt, un perete antivant.

Prin intermediul acestor prelate se creeaza un sistem si un mecanism solid de inchidere a terasei.

Ce este acest rulou transparent?

Este o folie de plastic groasa ce culiseaza pe sistemul de inchidere a terasei si este apoi infasurat pe un tambur protejat de o caseta de aluminiu.

Angrenajul prin care ruloul casetat culiseaza si este ghidat, prezinta cate doua randuri de perii. Ele blocheaza suplimentar intrarea vantului prin sistemul de inchidere al terasei.

Folia retractabila de 8 mm grosime are si o functie deosebit de importanta, este creata pentru a retine caldura in interior.

Puteti beneficia astfel de o terasa inchisa ermetic cu o temperatura constanta.

Prelata terasa – Inchidere cu capse si bride

Prelatele pentru terase sunt adaptabile si pentru sisteme de inchideri cu capse si cu bride.

Acest sistem cu prelate are avantajul de a putea fi montat si demontat foarte repede si usor.

Puteti beneficia de acest sistem cu prelate transparente montate cu capse si bride in orice anotimp.

Fiind un mod excelent de a va inchide terasa sau veranda.

Ruloul transparent este montat rapid prin introducerea bridelor in partea interioara a capselor si rotirea acestora la 90%.

Peretii rulabili transparenti se comporta foarte bine in orice conditii de frig, vant sau caderi de zapada ori ploaie.

Demontarea prelatelor din plastic se face foarte usor si nu necesita un timp indelungat.

Peretii de vant (prelata terasa) din plastic sunt inlaturati prin simpla rasucire a capsei la 90%.

Prelata terasa – Informatii suplimentare

Daca doriti sa achizitionati o prelata pentru terasa dumneavoastra, nu trebuie decat sa ne contactati. In cel mai scurt timp va vom face o evaluare a lucrarii dumneavoastra si va prezentam costurile si durata proiectului.

Daca doriti informatii si despre cum sa va compartimentati spatiul interior de la birou sau orice alta incapere puteti viziona si pereti despartitori de sticla glisanta pentru interior.

Pentru informatii suplimentare mai puteti interoga internetul cu: „prelata terasa” sau „prelata terasa transparenta„ori simplu „prelate terase„. Alte variante ar fi „prelate pt terase” sau „prelate terase pret” ori „prelate pentru terase„.

Pentru cautari cu preturi putem interoga  „prelata terasa pret” ori „prelate terase preturi” sau „prelata terasa preturi„.

Prelata  terasa – Alegeti sa va inchideti terasa cu noi!

 

Leave a Comment