Terase inchise cu usi glisante si plastic

Terase inchise cu usi glisante si plastic

terase inchise

Terase inchiseCand vorbim despre inchideri terase cu rulouri transparente casetate, trebuie sa ne gandim la avantaje.

Acest sistem cu plastic transparent (prelata transparenta) ne ofera o mutitudine de beneficii.

Cu un plastic transparent gros de 0.8 mm, rezistent la ploaie, zapada sau vant, copertina verticala este un sistem autonom vertical de umbrire.

Protejeaza, prin intermediul foliei de plastic, terasa impotriva expunerii la soare sau vant. O terasa inchisa cu rulouri transparente este cel mai bun sistem de inchidere.

Se ofera posibilitatea utilizarii unei folii transparente sau a unui voal perforat, ca mijloc de acoperire in functie de particularitatile spatiului.

Folia de plastic transparent este ideala pentru inchiderea teraselor dar si a foisoarelor de gradina.

Acelasi material poate fi folosit atat pentru terase inchise cat si pentru foisoare. 

Eventualele diferente in arhitectura spatiului fiind suplinite de catre flexibilitatea rulourilor transparente.

terase inchise cu rulouri

terase inchise cu rulouri

Terase inchise – Avantaje

 

Prinderea rulourilor transparente este fixa, deci nu exista posibilitatea unui “joc”, care sa dezechilibreze folia terasei sau sa scoata sunete.

Acest lucru este posibil datorita consolelor laterale ce au rolul de a oferii stabilitate  plasticului transparent.

Pe partile laterale fixarea prelatei transparente se realizeaza prin intermediul bandei de arici care etansaza complet inchiderea terasei.

Cand ne gandim la terase inchise, imediat suntem preocupati de cat de fixa, durabila si rezistenta este folia de plastic transparent.

Putem sta linistiti pt ca rolul lor este de a rezista impotriva intemperiilor. Sunt dotate cu lamele fixate cu doua carlige pentru a tine ruloul transparent si terasa inchisa.

 

Terase inchise- Restaurante si magazine

 

La prima vedere s-ar putea spune ca inchiderea teraselor cu rulouri transparente de plastic se aplica doar acestor tipuri de structuri.

Nimic mai eronat, o terasa inchisa nu se refera doar la terasa tip foisor sau terasa ca si prelungire a unei case. Aceasta poate fi folosita si pentru terasele restaurantelor (folie terasa) sau ale magazinelor.

Plasticul transparent sau folia transparenta se poate monta foarte bine pe mai multe tipuri de structuri. In functie de scopul pentru care este folosita ingradirea, folia se poate adapta foarte usor.

Verandele sunt, de asemenea, structuri ideale ce pot fi imprejmuite cu folii transparente.

terase inchise cu rulouri

terase inchise cu rulouri

Terasa inchisa cu usi de sticla, cel mai convenabil sistem

 

Compania spaniola – Allglass Comfort Systems – a fost infiintata in 2009 si este implicata in productia de sisteme de geamuri fara cadru,  inovatoare sub marca Todocristal. Diferenta sistemului Todocristal fata de alte sisteme, consta in faptul ca nu utilizeaza rulmenti, iar greutatea structurii intra complet pe profilul de ghidare inferior.

Sistemul exclusiv de geam fara rame utilizeaza numai materiale de inalta calitate, astfel incat serviciul post-instalare este minimizat.

 

Terasa inchisa cu usi de sticla glisante pentru exterior

 

Usile de sticla fara rame, dau senzatia de absenta a oricaror obstacole intre spatiul interior si natura. Estetica materialelor naturale este in armonie cu absolut orice solutii arhitecturale si de peisaj. Iar usurinta utilizarii este atat de mare, incat chiar si un copil de sase ani poate impinge sau asambla toate partitiile in cateva minute.

Aplicatia brevetata de la Todocristal iti permite sa plasezi usa oriunde in structura. In acelasi timp, usile de sticla pentru exterior raman mobile, iar panourile se deschid sau se inchid in ambele directii, in acelasi timp.

 

Usi glisante sticla exterior – Structura

 

In structura lor, nu exista dispozitive de tensionare si prin urmare, se folosesc manere transparente din plexiglas, care imbunatatesc estetica si nu necesita intretinere. Todocristal este un sistem ermetic fara cadre. Nu exista lacune intre ghidajele si panourile din partea inferioara a sistemului TodoCristal.

Etanseitatea optima a structurii este asigurata de faptul ca imbunarile de plastic nu sunt utilizate in imbinarile dintre profilele de aluminiu ale panourilor. Efectul celei mai bune izolatii se realizeaza prin combinarea profilurilor de aluminiu ale panourilor, care ofera protectie suplimentara impotriva vantului puternic si a precipitatiilor.

 

 Usi de sticla glisante moderne

 

In sistemul de usi de sticla glisante Todocristal, numarul de componente utilizate nu este foarte limitat, sunt fabricate din materiale rezistente la temperaturi ridicate si durabile, plasticul este folosit minim, iar toate acestea fac ca designul sa fie extrem de simplu de instalat si de utilizat.

Todocristal este unul dintre cele mai fiabile sisteme fara rame datorita simplitatii sale. Pana in prezent, geamurile fara rame pentru terase, reprezinta unul dintre cele mai elegante tipuri de deschideri. Esenta sa principala este transmiterea fara obstacole a cantitatii maxime de lumina. Cu ajutorul acestuia, se obtine o vedere panoramica reala, iar din strada nu se poate vedea marginea intruziva a cadrelor.

 

Usi glisante de sticla pentru exterior – Pret bun si calitate pe masura

 

Multi se intreaba de ce pretul usilor din sticla fara rame, ramane la un nivel accesibil in comparatie cu tipurile traditionale de geamuri. Acest lucru se datoreaza celor mai noi tehnologii care permit economisirea materialului in timpul productiei. Sistemele de sticla fara rame, pot fi utilizate atat la terase, cat si la  balcoane sau loggii, atat la usi cat si la ferestre, pe tot parcursul anului si nu conteaza ce vreme este afara.

Sistemul este asamblat astfel incat sa fie posibila deschiderea usilor la latimea totala spre interior pentru o spalare convenabila si sigura. Deschiderea fara glisare cu racorduri speciale este deosebit de convenabila, deoarece astfel de modele economisesc spatiul in incaperi relativ mici.

 

Calitate usi glisante sticla exterior

 

Usile pentru terase sunt intarite printr-o tehnologie  moderna si au o grosime de 8 mm. Acestea sunt sigure si fiabile pentru utilizare, iar balconul, fereastra sau terasa sunt bine ventilate si nu permit formarea condensului. In timpul iernii, nu permit formarea crustelor de gheata.

Intre usi sunt benzi transparente dintr-un polimer special, care izoleaza golurile si lasa aspectul aerisirii si transparentei in intreaga zona. Este important de retinut faptul ca usile din sticla fara rame Todocristal,  ajuta la reducerea nivelului de zgomot din apartament.

Acest lucru este deosebit de important in orasele mari, cu un numar mare de vehicule si populatie. Nivelul de zgomot scade in medie de 15-20 de decibeli. In plus, au capacitatea de a stoca caldura, ceea ce reprezinta o economie de aproximativ 10% din consumul total.

 

Terase inchise cu usi glisante

 

Din ce in ce mai multi proprietari de terase si apartamente doresc sa cumpere geamuri si usi de sticla fara rame, venind cu o cerere speciala in privinta proiectului pentru usi de sticla de exterior pentru cafenele, restaurante si hoteluri.

Balcoanele si terasele, platformele de vara cu astfel de decoratiuni devin confortabile si in acelasi timp sunt protejate de vremea rea, vant, precipitatii si mirosuri de pe strada.  In sezonul cald, situl va fi protejat in mod fiabil cu sistemul  de usa din sticla Todocristal, iar in timpul iernii poate fi usor de demontat daca este necesar. In primavara urmatoare, va fi usor de montat din nou.

 

Terase inchise – Informatii suplimentare

 

Puteti interoga internetul pentru mai multe informtii cu “terase inchise preturi” sau “foisoare inchise“, ori “terasa inchisa cu folie“, “modele de terase inchise“, “terase inchise cu folie”, “modele terase inchise”, “terase inchise cu usi glisante”, “terase inchise bucuresti”, “terasa inchisa casa”, “terase inchise lipite de casa”.

Alte cautari:  “usi de sticla glisante pret”, “usi de sticla pret”, “usi de sticla exterior”, “usi de sticla bucuresti”, “usi de sticla tip armonica”, “usi glisante sticla exterior”, “usi glisante sticla exterior pret”, “usi din sticla exterior”, “usi evantai sticla”, “usi de sticla glisante preturi”, “usi de sticla terasa”.

Cautari similare: usi glisante exterior, usi glisante sticla, usi glisante interior pret, usi glisante interior, usi glisante balcon, usi glisante bucuresti, usi glisante comanda, usi glisante cu geam, usi glisante cu sina, usi glisante din sticla, usi glisante de exterior, usi glisante la comanda, usi glisante la comanda pret, usi glisante montaj, usi glisante modele, usi glisante pret, usi glisante pe comanda, usi glisante transparente, usi glisante youtube, usi culisante youtube.

Beneficiati de oferta noastra pentru inchiderea teraselor cu folie de plastic!

Terase inchise cu usi glisante video | Terase inchise cu folie de plastic youtube | Terase inchise cu sticla film | Terase inchise videoclip| Usi glisante youtube |
Terase inchise cu usi glisante video | Terase inchise cu folie de plastic youtube | Terase inchise cu sticla film | Terase inchise videoclip|
Terase inchise cu usi glisante video | Terase inchise cu folie de plastic youtube | Terase inchise cu sticla film | Terase inchise videoclip|

Comments (2)

 • Mihai

  Mihai

  Buna ziua, as dori sa dau comanda pt o terasa de vara sa fie inchisa pe sezonul rece cu folie transparenta.

  • victor victor

   victor victor

   Buna ziua,

   Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre. Va vom transmite o oferta pe mail. O zi frumoasa.

Leave a Comment