fbpx

Geamuri glisante – Sistem de ferestre retractabile si culisante securizate

Geamuri glisante – Sistem de ferestre retractabile si culisante securizate

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret-ferestre-culisante
Geamuri glisante video
Geamuri glisante video
Geamuri glisante video

Geamuri glisante – Sistemul exceleaza datorita proprietatii sale de a se plia si culisa usor pe suprafata montata. Se poate inchide un balcon cu geamuri glisante sau o terasa cu sticla glisanta.

Oferind astfel posibilitatea de a deschide o parte sau tot balconul prin sistemul revolutionar patentat de Todo Cristal. Geamurile retractabile sunt foarte utile in comparatie cu cele care necesita o deschidere clasica, ocupa mai putin loc si va ofera o deschidere mare.

 

Geamuri glisante – Aspecte estetice

 

Inainte de aparitia acestui sistem de inchidere a teraselor cu sticla, a balcoanelor si a foisoarelor, privirea din interiorul si din exteriorul ferestrelor glisante era obturata de rame groase. Puteti accesa si terase acoperite sau amenajare balcon.

Din punct de vedere estetic, inovatia cu geamuri de sticla glisante este un mare pas inainte in ceea ce priveste arhitecturile de spatii mici.

Faptul ca, din interior poti privi fara a fi deranjat de rame, este o imbunatatire majora. Impresia de spatiu deschis fiind hotaratoare pentru achizitionarea unui astfel de angrenaj.

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

Geamuri glisante – Proprietati practice

 

Acest sistem de geamuri glisante este unic si nu modifica aspectul exterior al cladirii. Intregul corp de inchidere a balcoanelor este special creat pentru a oferi o culisarea usoara fara a face zgomot.

Lucru facilitat si de materialele din aluminiu de cea mai buna calitate ce sunt folosite la crearea structurii.

Geamurile glisante (sau geamuri culisante) folosite la inchiderea balcoanelor sunt foarte bine izolate.

Acest lucru se datoreaza unor membrane de silicon ce protejeaza aceste ferestre glisante impotriva frigului, a vantului, zapezii si ploii.

In timpul verii aceste geamuri glisante pot fi asezate de asa fel sa creeze un spatiu special ce ajuta la o mai buna ventilatie asigurand astfel un confort placut.

 

Geamuri glisante – Utilizari diverse

 

Sistemul de inchidere cu geamuri glisante (ferestre glisante) nu este folosit numai pentru terase din sticla.

Avantajul acestei modalitati de a inchide spatii exterioare cu sticla, rezida si in multifunctionalitatea ei. Geamurile glisante pot fi foarte eficient folosite si pentru inchiderea teraselor restaurantelor. Dar si pentru magazine, cafenele sau diferite tipuri de arhitecturi asemanatoare. Acest sistem mai poate fi numit si mecanism de ferestre glisante cu geamuri retractabile.

Ferestrele glisante cu geamuri retractabile  au incetat de mult sa mai fie o minune a interiorului. Avantajele lor au fost apreciate nu numai de locuitorii caselor de la orase si de la tara, ci, chiar si de locuitorii apartamentelor mici.

Astfel de sisteme iti permit sa economisesti spatiul atunci cand deschizi ferestrele, care pot fi destul de mari. Astfel, chiar si intr-un spatiu mic, poti mari capacitatea de transmisie a ferestrelor si usilor de balcon, economisind spatiul semnificativ. Vizualizati si amenajari exterioare.

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

Geamuri glisante video
Geamuri glisante video
Geamuri glisante video

Ferestre glisante cu geamuri retractabile  – Popularitatea

 

Ferestrele glisante din metal-plastic maresc nivelul de izolare termica si fonica, si, de asemeni, au caracteristici de performanta de neegalat. Singura lor caracteristica este costul ridicat. Acest factor nu permite anumitor consumatori sa renunte la sistemele mai primitive de inclinare si rabatare, si sa comande ferestre glisante cu geamuri retractabile moderne.

Sistemul de ferestre glisante cu alunecare paralela, a castiga treptat popularitatea printre clienti.  Practic, ele  nu ocupa spatiul util din interior, iar cand se deschid,  nu se misca nici macar perdelele.

Printre sistemele de profil populare,  poti gasi ferestre glisante pentru balcon de inalta calitate, ale caror preturi sunt in mare parte determinate de costul armaturilor utilizate. Ferestrele glisante cu geamuri retractabile  sunt ideale pentru balcoane si logii, ferestre, gradini de iarna si terase.

Ele se inchid ermetic si sunt usor de utilizat. Astfel de ferestre glisante prezinta protectie anti-efractie. Ele au caracteristici estetice excelente si se disting printr-o traiectorie optima de deschidere.

 

Ferestre pliante glisante ca un acordeon

 

Sistemul de ferestre pliante glisante reprezinta o solutie tehnologica unica, preferata de proprietarii de locuinte private si cladiri corporative. Acest sistem iti permite sa transformi o fereastra simpla intr-un acordeon confortabil.

O astfel de fereastra poate fi usor deschisa si inchisa bine, iar deschiderea se transforma intr-o adevarata placere. Cu ferestrele pliante glisante se pot inchide balcoane, loggii, terase etc. Este foarte usor sa igienizezi o astfel de fereastra, insa dupa un timp util, va avea nevoie de o lubrifiere.

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

Ferestrele pliante glisante cu geamuri retractabile si alunecarea

 

Aceasta este una dintre soiurile de tehnologie a ferestrelor pliante glisante, dovedita ca o solutie ideala pentru crearea de ferestre si partitii. Este optima pentru utilizarea zilnica, si, garanteaza izolarea termica si fonica.

Ferestrele glisante cu geamuri retractabile, joaca rolul de usa si de fereastra prin care se efectueaza aerisirea sau accesul in camera. Elementul de pliere se poate deplasa pe una sau pe ambele fete, eliberand o deschidere larga.

Cand este pliat, designul este este reprezentat de un  geam din aluminiu dens care nu permite trecerea aerului rece. Acest sistem poate fi echipat cu racorduri de inclinare, instalarea acestuia asigurand o ventilare eficienta si convenabila.

Puteti accesa si foisoare de gradina din lemn inchise, veranda inchisa pentru case, magazine sau restaurante sau folie transparenta pentru terasa.

 

Ferestre glisante cu geamuri retractabile  pentru balcon

 

Un astfel de sistem reprezinta cea mai buna solutie pentru balcoane neincalzite. Ferestrele glisante pentru balcon, sunt realizate dintr-un profil de calitate. Glisand in directia corecta, clapeta permite patrunderea cu pana la 75% din lumina. Puteti accesa si modele de terase sau amenajari exterioare pentru terase.

Sistemul are trei camere si este intarit cu un profil metalic fiabil. Fixarea speciala pe doua puncte de sprijin,  permite ferestrelor sa se deplaseze de-a lungul sinelor, ceea ce elimina posibilitatea ca structurile sa se rupa.

O mare etanseitate a acestor ferestre glisante pentru balcon, se datoreaza etansarilor duble care impiedica patrunderea umiditatii si a prafului. Asemenea geamuri reprezinta o alternativa la structurile de aluminiu glisante. Avantajul sau fata de aluminiul rece, este cresterea economiei de caldura.

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

Geamuri culisante (sau geamuri mobile), indiferent de cum le numiti, au niste proprietati extraordinare. Puteti inchide rapid un balcon cu sticla culisanta sau o terasa.

Aceste geamuri folosite la inchiderea teraselor cu sticla pot fi mutate prin culisare cu usurinta de-a lungul canalului de aluminiu. Astfel realizandu-se o deschidere totala sau partiala a terasei.

Geamuri culisante – Protectie

Bucurati-va de spatiul preferat de acasa pe tot parcursul anului! Cu ajutorul sistemului de geamuri culisante pastrati terasa inchisa sau deschisa in timpul verii sau semi-deschisa in perioada de primavara si toamna.

Aceste caracteristici sunt ideale pentru protectia impotriva ploilor neprevazute sau vanturilor.

Daca folositi un sistem de inchidere a terasei, (inchideri terase) evitati cresterile de consum de energie din timpul iernii . Cresteti temperatura in interior mentinandu-l inchis, iar sistemul de geamuri retractabile este special conceput pentru fiecare necesitate si client.

Geamuri culisante – Aspecte estetice

Din punct de vedere estetic sistemul de inchidere cu ferestre retractabile culisante ofera o noua viziune asupra arhitecturii teraselor inchise, balcoanelor si a spatiilor asemanatoare.

Datorita materialului folosit, terasele inchise cu sticla ofera o priveliste neobturata de rame din interior, si un aspect frumos din exterior.

Daca doriti sa inchideti balconul cu acest sistem va veti bucura de o privire neingradita frontal. Iar arhitectura fina a spatiului privita nu numai ca spatiu de depozitare, ci si ca unul de relaxare.

Geamuri culisante – Avantaje practice

Geamurile sunt foarte usor de instalat daca doriti un balcon inchis cu sticla sau o terasa cu sticla. Sistemul Todo Cristal cu geamuri culisante permite glisarea acestora pe toata suprafata cadrului de aluminiu.

Acest lucru este forte practic, deoarece in cateva momente puteti beneficia de o terasa, foisor sau balcon ”open space”.

Greutatea totala a sistemului de geamuri retractabile (geamuri culisante) se afla in ghidajul de jos si nu se utilizeaza rulmenti. Ceea ce face intretinerea foarte usoara pentru ca geamurile culiseaza si se pot aranja in diferite moduri.

Numite si ferestre culisante acestea sunt dotate cu sticla securizata de 10 mm grosime, de cea mai buna calitate.

Inchiderea teraselor si a balconaelor cu geamuri mobile ( geamuri culisante) conduce la imbunatatirea eficientei energetice si, prin urmare, economisire de bani.

Geamuri culisante – Informatii suplimentare

 

Pentru achizitionarea unui astfel de sistem de geamuri trebuie, mai intai, sa ne trmiteti datele terasei sau balconului unde doriti sa realizati inchiderea.

Daca ati ajuns pe pagina noastra cu interogarea internetului cu “geamuri culisante pret“, atunci trebuie sa ne contactati direct si sa va facem o oferta. Complexitate lucrarii si a materialelor folosite influenteaza pretul gemurilor glisante.

 

 

Ferestre glisante cu geamuri retractabile – Informatii suplimentare

 

Pentru alte intrebuintari puteti accesa si compartimentare cu pereti despartitori de sticla glisanti pentru interior.

Daca doriti sa aflati mai multe cu privire la ce fel de cuvinte cheie sa cautati cand doriti sa va informati, va punem la dispozitie idei de cautari.

Daca dorim sa ne informam cu privire la inchiderea teraselor dar sa cautam specificatii despre geamuri glisante:

Pentru inceput: “geamuri glisante balcon pret“, “geamuri glisante terasa pret” sau “geamuri glisante aluminiu“, “geamuri glisante pareri” si “geamuri glisante bucuresti“, “geamuri glisante interior“, “geamuri glisante living“, “geam glisant sticla“, “geam glisant securizat“, “sistem geamuri glisante“, “geamuri glisante video“.

Cautari similare: “geamuri mobile“, “ferestre glisante“, “geamuri glisante terasa” ori “geamuri retractabile“, “ferestre glisante vertical” si “ferestre glisante balcon“, “ferestre glisante pret“.

Alte cautari: “ferestre culisante in plan vertical“, “ferestre glisante aluminiu” sau “ferestre glisante pentru balcon“, “ferestre glisante preturi” ori “ferestre pliante glisante“, “ferestre glisante in plan vertical“.

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

geamuri-glisante-balcon-terasa-pret

Geamuri glisante video
Geamuri glisante video
Geamuri glisante video

Comments (10)

 • popa

  popa

  Buna ziua, doresc sa achizitionez un set de Geamuri glisante pentru inchiderea unui Balcon cu dimensiunile de 4,30M lungime si 1,40m inaltime. Doresc sa fac si balustrade la o scara de interior cca 10 metri dar si la alte proiecte pe care le voi finaliza in curand, un perete din Sticla de lungime 30 Metri. va rog sa ma contactati, va multumesc, cu stima Sorin …

  • victor victor

   victor victor

   Buna ziua,
   Oferta noastra pentru inchiderea balconului dumneavoastra o vom trimite pe mail.
   O zi buna!

 • radu

  radu

  buna ziua,
  sunt interesat de inchiderea unui balcon cu geamuri glisante. dimensiuni L=3,5 M, inaltime= 2,5 m, 2 laterale de 1 m.
  va solicit un pret estimativ si o durata de lucru.
  multumesc,

  • admin

   admin

   Buna ziua, multumim pentru ca apelati la serviciile noastre. Cererea dumneavoastra este procesata si in cel mai scurt timp veti primi un email cu detaliile aferete. O zi buna!

 • Medisan Nicolaie

  Medisan Nicolaie

  Buna ziua doresc o oferta de pret pentru inchiderea unui balcon cu sticla termoizolanta cu latura numai de fatada de dimensiunile de 5 m lungime si 2 m inaltime si tot odata detalii in ce priveste modul de etansare intre panelele de sticla si pe laturile de culisare. Va multumesc , cu stima N.Medisan tel +40760687551

  • victor victor

   victor victor

   Buna ziua,
   Va multumim ca ati apelat la noi si va informam ca veti primi o oferta pe mail-ul dumneavoastra.
   O zi frumoasa!

 • Sergiu

  Sergiu

  Doresc o oferta de pret pentru un balcon. Geam glisant de 8mm dimensiuni 9 lungime inaltinea este de aproximativ 1.20. Va multumesc!

  • victor victor

   victor victor

   Va multumim ca ati apelat la noi si va informam ca veti primi o oferta pe mail-ul dumneavoastra.
   O zi frumoasa!

 • gaspar horea

  gaspar horea

  doresc sa aflu pret de inchidere a unei terase cu dimensiunile Lungime 8,65 m inaltime 1,70 m si doua laterale cu aceleasi dimensiuni adica 2 buc laterale cu lungime de 1,55m si inaltime de 1,70 m . De asemenea sistemele de etansare si blocare , sunt din Cluj .

  • victor victor

   victor victor

   Buna ziua, ne bucuram ca ati ales firma noastra. Veti primi o oferta pe mail. O zi buna.

Leave a Comment