fbpx

Modele de terase

Modele de terase

modele-terase-case-acoperite-lipite

Modele terase

Modele terase

Modele terase

Modele terase

Modele de terase – In constructii exista mai multe modele de terase din care persoanele interesate, care au suficient spatiu pentru amenajarea lor, le pot alege pe cele care li se potrivesc cel mai bine.

In plus, datorita modului in care a evoluat tehnologia, acum terasele pot sa devina spatii multifunctionale, cu ajutorul elementelor de acoperire si de umbrire iar posesorii lor nu trebuie sa se mai rezume doar la a le utiliza vara sau cand este cald afara si nici nu trebuie sa faca investitii foarte costisitoare pentru a se asigura ca le pot folosi tot anul.

Puteti accesa si inchidere balcon cu sticla glisanta pret sau inchidere terasa cu sticla pret.

 

Modele de terase – Terasele lipite de casa sunt cele mai comune variante

 

Cele mai comune modele de terase pentru case sunt cele care sunt lipite de casa si sunt practic amplasate fie in prelungirea casei, fie in completarea formei structurale a acesteia. Terasele lipite de casa pot fi inchise cu sticla pentru a completa in mod foarte elegant aspectul cladirii.

Terasele pot fi inchise cu sticla, mai exact cu geamuri glisante sua cu geamuri culisante si vor fi protejate de intemperii. Modelele de case cu terase acoperite sunt cele care vin cu terase protejate si care ofera izolare in momentul in care ploua, bate vantul si ninge sau in timpul altor fenomene meteorologice. Terasele din sticla sunt acele arhitecturi exterioare care ajuta la marimea spatiului ocupat deja de amprenta casei.

Puteti accesa si copertine retractabile pretcopertine terase pretcopertine retractabile pret.

 

Modele de terase – Terase inchise cu rulouri

 

Rulourile transparente utilizate in diverse modele de terase ofera un avantaj practic si anume faptul ca terasele raman deschise atata timp cat este nevoie, pot fi inchise atunci cand temperaturile si intemperiile nu permit mentinerea lor deschise si nu implica investitii mari. Puteti accesa si terase acoperite sau amenajare balcon.

Rulourile se instaleaza rapid si simplu si materialul este incadrat in casete de aluminiu astfel incat rulourile sa fie foarte usor de manevrat. Sunt similare cu copertinele retractabile si pot fi actionate fie manual, fie cu ajutorul unui motor. Aceste modele de terase acoperite cu policarbonat sunt ieftine si eficiente, avand avantajul de a iti permite sa le utilizezi indiferent de vremea de afara.

 

Modele de terase – Terasele inchise cu prelata cu capse si bride

 

Prelatele transparente care au capse si bride sunt reprezentate de fapt de o copertina veriticala din plastic transparent, care protejeaza eficient terasa de ploaie, vant si zapada. Sistemul de inchidere pentru astfel de terase, face ca intemperiile sa nu poata afecta interiorul.

Persoanele care cauta modele de case cu terase acoperite vor gasi foarte multe exemple de terase inchise cu prelata. In aceasta gama de modele de terase acoperite cu prelata intra atat cele care sunt lipite de casa cat si cele independente.

 

Modele de terase – Terasele acoperite cu copertine

 

Un alt subiect foarte interesant pentru posesorii de terase, in special pentru cei care detin terase mari, cum sunt cele apartinand restaurantelor sau puburilor, este reprezentat de modele de terase acoperite cu copertine. Fie ca este vorba despre modele de terase clasice sau despre modele de terase exterioare care nu sunt lipite de cladire, copertinele sunt una dintre cele mai bune variante de acoperire.

Spre exemplu, in poze cu modele de terase acoperite cu copertine se poate vedea ca exemplele respecta brandingul, mai exact copertinele sunt colorate in functie de sigla si elementele distinctive ale restaurantului. Acesta este un foarte mare avantaj pentru persoanele care tin la imaginea firmei lor.

 

 

Modele de terase – Terasele amplasate in fata casei

 

Pentru terasele amplasate in fata casei de cele mai mai multe ori sunt folosite copertine retractabile. Acestea sunt utilizate de asemenea si de restaurantele care au modele de terase amplasate in exterior, dar in continuarea spatiului interior.

Unul dintre cele mai mari avantaje al acestor tipuri de modele de terase este faptul ca acoperirea poate fi folosita simplu si eficient si poate fi montata pe orice arhitectura care suporta o astfel de metoda constructiva. Si in acest caz terasele pot respecta culorile de branding daca apartin unor locatii precum puburile si restaurantele.

 

Modele de terase – Teraele inchise cu termopan

 

Atat in locatii rezidentiale cat si publice, exista modele de terase inchise cu termopan foarte interesante. Acestea sunt de altfel cele mai elegante, dar si cele mai costisitoare.

Cel mai avantaj al lor este faptul ca termopanul conserva foarte bine temperatura interioara, iar daca sunt utilizate elemente de incalzire, nu exista riscul ca toata caldura produsa sa se piarda la fel de usor ca in cazul altor variante.

 

Modele de terase – Terasele din beton

 

Terasele din beton pot fi amplasate atat in prelungirea casei cat si independent de aceasta, sub forma unor constructii separate. Aceste modele de terase din beton au nevoie de elemente speciale de acoperire si de inchidere astfel incat sa poata fi folosite in orice anotimp.

Exista mai multe modele de terase acoperite, cum ar fi cele acoperite cu copertine sau cu prelate retractabile, care pot fi aplicate inclusiv teraselor exterioare si in modele de terase zidite. Este important insa sa fie aleasa cea mai buna solutie in sensul acesta de la producatori recunoscuti pentru calitatea acoperirilor.

Terase inchide cu sticla glisanta

 

Modele de terase – Terasele cu gratar

 

In gama de modele de terase cu gratar se evidentiaza mai multe tipuri de inchideri si acoperiri. O terasa cu gratar are ca principal scop acela de a fi utilizata tot anul, pentru ca reprezinta locul in care se aduna familia pentru a se simti bine sau in care prietenii petrec sarbatorile impreuna.

Nu iti doresti ca vremea rea sau frigul sa iti strice toata distractia iar noi iti recomandam pergola Floper pentru aceste modele de terase. Aceasta pergola este cea mai buna idee de pergola retractvabila pentur terasa si este un sistem de umbrire extrem de modern si foarte accesibil indiferent de locul in care trebuie sa fie pusa. Pergolele Floper infrumuseteaza orice spatiu in care sunt montate.

 

Modele de terase – Terasele cu fier forjat

 

Fierul forjat este un material de constructii relativ nou dar foarte apreciat si ajuta la construirea unor terase speciale. Pentru astfel de terase este nevoie de un sistem de acoperire la fel de elegant iar pergolele Floper sunt automatizare, retractabile si foarte estetice.

Pot acoperi spatiile de mari dimensiuni si de forme diferite reprezentand una dintre cele mai avantajoase investitii.  In cazul modelelor de case cu terase mari cea mai buna solutie este reprezentata tocmai de aceste pergole. Avantajul de a acoperi spatii mari alaturi de rezistenta foarte buna a teraselor face ca pergolele Floper sa fie tot mai cautate.

 

Modele de terase – Terase rustice cu lemn

 

Pentru ca o terasa rustica sa arate foarte bine este important ca si modul de inchidere sa se potriveasca cu decorul general. Nu este greu de obtinut o astfel de solutie de acoperire a teraselor iar recomandarea noastra este sa apelezi la pergola terasa. Terasele au forma finala atunci cand sunt acoperite pentru ca toate modelele de terase prezentate de cei mai cunoscuti arhitecti sunt cele care iti asigura confort indiferent de vremea existenta afara.

Pentru aceste modele de terase rustice, in care lemnul este materialul constructiv definitoriu, cea mai buna varianta este aceea de a alege inchideri precum rulourile sau geamurile, astfel incat rezultatul final sa fie foarte elegant.

 

Modele de terase – Terasele care functioneaza ca loc de joaca pentru copii

 

Copiii adora sa se joace afara, chiar si atunci cand vremea nu este cea mai favorabila. Prin urmare, trebuie sa iei in calcul ca terasa se va transforma in spatiu de joaca si de aceea ar trebui sa te inspiri din modele de terase pentru case, inchise. Indiferent de tipul de inchidere, cu rulouri, geamuri sau de tipul de acoperire care poate fi cu diverse modele de pergole, inclusiv Floper, cu siguranta atunci cand reusesti sa izolezi mediul din terasa de frigul si intemperiile de afara, vei reusi sa construiesti un mediu confortabil in care cei mici sa se simta bine.

 

Modele de terase – Terasele de restaurant

 

Terasele de restaurant pot fi foarte diferite de modelele de terase pentru case. Acestea functioneaza in general de primavara pana toamna si in cele mai multe cazuri nu folosesc inchideri exterioare cum ar fi geamurile, rulourile sau prelatele, insa au cu siguranta nevoie de cele mai bune acoperiri.

Poti utiliza pentru aceste terase pergole retractabile, copertine retractabile sau alte variante de acoperiri astfel incat atunci cand ploua sa nu fie necesar sa muti toti clientii in interior sau si mai rau sa descoperi ca interiorul este deja plin si nu ai spatiu pentru cei ramasi pe terasa.

Pergole pentru terase

Modele de terase – Terasele pentru evenimente

 

Terasele pentru evenimente sunt un tip special de terasa, la fel cum sunt si cele ale restaurantelor. Nuntile si botezurile au loc uneori pe terasa atunci cand este suficient spatiu si de aceea o copertina Floper este cea mai buna solutie, pentru astfel de modele de terase.

Aceste copertine vin in ajutorul organizatorilor de evenimente in momentul in care vremea face surprize neplacute si incepe sa ploua sau sa bata vantul. Copertina poate fi trasa imediat si evenimentul va fi salvat.

 

Modele de terase – Terasele verzi cu gazon si plante

 

Terasele verzi sunt unele dintre cele mai interesante modele de terase si pot include si animale cum ar fi pestii in fantani speciale. Aceste modele de terase pot fi intalnite la case si hoteluri si reprezinta adevarate opere de arta, care trebuie sa fie protejate corespunzator.

Pentru ca inauntru se dezvolta vegetatie si chiar fauna uneori, in aceste terase este recomandat ca temperatura sa ramana relativ constanta iar daca temperaturile ridicate nu sunt o problema, cele scazute pot determina distrugerea vegetatiei, deci vei gasi surse de caldura care trebuie sa se conserve. In sensul acesta se recomanda inchiderea terasei cu termopan pentru sau cu rulouri care sa te ajute sa creezi mediul perfect in interior.

 

Modele de terase – Terasele moderne

 

Unul dintre cele mai des intalnite modele de terase pentru case sunt cele moderne, care abordeaza un stil minimalist si in care decorul respecta o anumita schema cromatica. In aceste modele de terase mobilierul este modern si seamana foarte bine cu cel de interior. Sunt folosite sisteme de iluminare cu becuri sau spoturi iar cele mai frumoase modele de terase minimaliste sunt cele cu mobilier alb.

Avand in vedere aceste detalii, este lesne de inteles ca aceste modele de terase trebuie sa fie protejate corespunzator pentru ca mobila sa nu fie deteriorata de ploaie sau alte intemperii. Cu siguranta iti este incomod sa transporti mobila in interior de fiecare data cand ploua si probabil nu ai suficient spatiu, de aceea iti recomandam sa apelezi al acoperiri cum sunt copertinele sau pergolele retractabile si la sisteme de inchidere asa cum sunt rulourile si prelatele, sau chiar sistemele de inchidere cu geamuri.

 

Modele de terase – Terasele cu gresie pentru exterior

 

Terasele cu gresie pentru exterior sunt foarte elegante si necesita o investitie importanta, insa sunt modele de terase pentru case durabile, de care te vei bucura mult timp.

Gresia pentru exterior este o alegere comuna pentru pavarea podelei teraselor, fiind solida si usor de montat, usor de curatat si de intretinut. O astfel de terasa este interesant de utilizat atat vara cat si iarna si de aceea iti reocmandam sa o inchisi cu rulouri, cu prelate sau cu geamuri si sa ii gasesti o solutie buna de acoperire, asa cum sunt pergolele retractabile sau prelatele.

 

Modele de terase – Terasele cu flori

 

O terasa cu flori ofera in primul rand un aspect special si este cea mai importanta atractie din curtea ta. Aceste modele de terase apar de obicei in poze in care se pot vedea sisteme de acoperire si de inchidere, deoarece florile pot sa nu suporte temperaturile din timpul iernii si pot fi afectate de ploi sau vant ceea ce inseamna ca daca vrei sa le protejezi corespunzator va trebui sa gasesti o solutie pentru ca ele sa ramana sanatoase indiferent de anotimp.

Poti opta pentru pergole retractabile in ceea ce priveste acoperirea, iar rulourile sau prelatele sunt o varinta buna care sa iti salveze plantele de frig. De asemenea, atunci cand ai flori foarte sensibile o inchidere cu sticla va face ca terasa ta sa arate ca o mini sera eleganta.

Acestea sunt cele mai comune modele de terase, iar daca alegi acoperirea si inchiderea potrivite te vei bucura de ele indiferent de anotimp.

Puteti consulta produse asemanatoare cum ar fi: copertine mobilecopertine pentru intrarea casei  sau geamuri glisante , pergola terasapergole retractabilaprelata terasapereti despartitori de sticlaterase inchiseinchideri terasefolie terasaprelata transparenta cu capse si brideumbrele terase

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie : “modele terase“, “modele terase case“, “modele terase lipite de casa”, “modele de terase inchise:, “modele de terase”, “modele case cu terase acoperite”, “modele de terase acoperite cu policarbonat”, “modele de terase acoperite”, “modele terase exterioare”, “modele de terase in fata casei”, “modele terase inchise cu termopan”, “terase case modele”, “poze modele terase acoperite”, “modele de terase lipite de casa”.

Alte cuvinte: “modele de terase din beton”, “modele terase casa”, “modele terase inchise”, “modele terase acoperite”, “modele terase zidite”, “modele terase bar”, “modele de terase cu gratar”, “modele de terase cu fier forjat”, “modele case cu terase mari”, “modele terase lipite de casa inchise”.

Nu uitati sa luati in calcul si hidroizolarea teraselor circulabile pentru a nu avea surprize de infiltrari:

Hidroizolarea terasei circulabile este o etapă crucială în construirea unei terase care să fie rezistentă în timp și să ofere confortul necesar utilizatorilor. Termenul de hidroizolație se referă la izolarea suprafețelor de apă, prin utilizarea unor materiale speciale care formează o barieră impermeabilă. În cazul teraselor circulabile, hidroizolarea este necesară pentru a proteja structura de beton de pătrunderea apei, care poate cauza deteriorarea acesteia și apariția de fisuri sau zone slabe.

Leave a Comment