fbpx

Prelata terasa

Prelata terasa

prelata terasa

Prelata terasa Bucuresti – Modalitatea prin care se puteti beneficia de o terasa inchisa ori de un foisor cu plastic, este acum foarte simpla datorita acestor prelate pentru terase. 

Prelata transparenta pentru terasa este un excelent perete antivant izolant dar si o structura luminoasa si atractiva din punct de vedere estetic. Aceste tipuri de prelate pentru terase  sunt un izolator perfect in perioada iernii.

Prelata poate fi folosita si pentru inchiderea foisoarelor sau diferitelor arhitecturi exterioare. Denumite sifolii de plastic, acestea sunt recunoscute pentru flexibilitatea lor extraordinara.

Acest lucru le permite sa fie adaptate la aproape orice fel de imprejmuire cu pereti transparenti rulabili pentru terase.

Fie ca este vorba de o terasa inchisa sau un foisor inchis, sistemul de inchidere prin prelata pentru terasa se pliaza perfect pe spatiul dumneavoastra.

Puteti accesa si foisoare de gradina din lemn inchiseveranda inchisa pentru case, magazine sau restaurante sau folie transparenta pentru terasa.

 

Prelata terasa Bucuresti – Cum ne protejeaza

 

Construirea unei terase sau a unui foisor trebuie sa urmareasca realizarea unui sistem de protectie (inchidere) impotriva intemperiilor.

In orice anotimp terasa trebuie sa poata fi inchisa si izolata, pentru a nu patrunde ploaia, vantul, ninsoarea si chiar praful.

Prelatele pentru terase din folie de plastic sunt foarte rezistente si au un sistem de etansare foarte simplu de actionat. Rulourile transparente, actioneaza ca un scut impotriva intemperiilor.

Acest lucru se datoreaza rezistentei plasticului de 8 mm ce nu permite intrarea niciunui element exterior.

Se pliaza pe structura ingradirii si permite inchiderea acesteia intr-un mod etans, asigurand prinderea perfecta a prelatei terasei.

prelate terase pret bucuresti

 

Prelata terasa Bucuresti – Indicatori tehnici

 

Prelata pentru terase este, de fapt, un perete antivant. Prin intermediul acestor prelate se creeaza un sistem si un mecanism solid de inchidere a terasei. Ce este aceasta prelata?

Este o folie de plastic groasa ce culiseaza pe sistemul de inchidere a terasei si este apoi infasurat pe un tambur protejat de o caseta de aluminiu.

Angrenajul prin care ruloul casetat culiseaza si este ghidat, prezinta cate doua randuri de perii. Ele blocheaza suplimentar intrarea vantului prin sistemul de inchidere al terasei.

Folia retractabila de 8 mm grosime are si o functie deosebit de importanta, este creata pentru a retine caldura in interior.

Puteti beneficia astfel de o terasa inchisa ermetic cu o temperatura constanta.

 

Prelata terasa Bucuresti – Rezistenta la intemperii

 

De cate ori ai iesit pe terasa si ai renuntat inca din primele minute din cauza diferitor factori care ti-au stricat starea de bine? Indiferent ca este vorba de vant, ploi, praf sau temperature reci, acestea ne pot deranja atunci cand devin deranjante. Puteti accesa si terase acoperite sau amenajare balcon.

O terasa este un spatiu in care trebuie sa ne relaxam, sa uitam de griji, sa citim o carte sis a savuram o cafea. Insa de multe ori, odata cu venirea anotimpului rece, statul pe afara devine incomod mai ales daca nu avem montata o prelata pe terasa.

prelate terase pret bucuresti

prelate terase pret bucuresti

Iata mai jos 4 motive pentru care este indicat sa avem o prelata impermeabila la terasa:

 

  1. Prelata terasa – Vant

Vantul sau vijelia sunt factorii care incomodeaza cel mai mult atunci cand avem o terasa deschisa. De obicei avem masuta o cana de cafea, sau o carte sau orice altceva care ne face sa ne simtim bine. In acest caz, o prelata cu inchidere pentru terasa este foarte benefica pentru ca opreste vantul si inchide terasa astfel incat sa petrecem momente frumoase afara.

O prelata de terasa ajuta foarte mult din acest punct de vedere, indiferent ca este vara sau anotimp rece. Vantul este un factor care ne poate incomoda in orice situatie, deoarece poate rasturna sau arunca obiectele pe care le avem pe terasa.

  1. Prelata terasa – Ploaie

Ce facem atunci cand avem o zi libera insa nu ne putem bucura de terasa pentru ca a inceput sa ploua? In aceste momente ne-am dori sa stam pe terasa si sa ascultam picaturile de ploaie. Insa daca nu avem o prelata impermeabila pentru terasa acest lucru este imposibil. Puteti accesa si modele de terase sau amenajari exterioare pentru terase.

Indiferent din ce parte ploua, sansele sa ne udam sunt foarte mari si nu ne dorim sa stam uzi afara, mai ales daca esti si o zi mai racororasa. Si daca avem o prelata impermeabila putem sa depozitam diverse lucruri pe terasa, putem sa intindem hainele afara si multe altele.

 

  1. Prelata terasa – Praful

Daca locuim intr-o zona sau intr-un cartier in care se construieste foarte mult, avem sanse mari sa gasim lucurile de pe terasa acoperite de praf si impuritati in fiecare zi. Iata inca un motiv pentru care este indicat sa acoperim spatiul cu o prelata laterala pentru terasa.

De multe ori avem lucuri personale pe terasa, pe care le lasam acolo in mod voluntar sau nu, iar apoi le gasim murdare, cu praf sau chiar ude. O prelata exterioara pentru terasa ne asigura ca toate lucrurile noastre sunt in siguranta si departe de particulele de praf din aer. Vizualizati si amenajari exterioare.

 

  1. Prelate terasa – Accesibile ca pret

Daca avem deja o terasa sau un balcon acoperit, montarea unei prelate pentru terasa este mai usoara decat ti-ai imaginat. In doar cateva ore, spatiul tau de relaxare poate fi acoperit si astfel nu iti mai faci griji pentru lucrurile pe care le lasi afara.

Mai mult decat atat, pretul unei prelate pentru terasa este acceptabil, insa variaza in functie de dimensiunile dorite si de grosimea optima pe care o alegem. Nu mai sta pe ganduri! Alege o prelata impermeabila pentru terasa si scapi de vant, ploaie si alte particule de praf sau murdarie care iti pot invada spatiul personal.

prelata terasa pret bucuresti

prelata terasa pret bucuresti

Prelata terasa – Inchidere cu capse si bride

 

Prelatele pentru terase sunt adaptabile si pentru sisteme de inchideri cu capse si cu bride.

Acest sistem cu prelate are avantajul de a putea fi montat si demontat foarte repede si usor.

Puteti beneficia de acest sistem cu prelate transparente montate cu capse si bride in orice anotimp.

Fiind un mod excelent de a va inchide terasa sau veranda.

Ruloul transparent este montat rapid prin introducerea bridelor in partea interioara a capselor si rotirea acestora la 90%.

Peretii rulabili transparenti se comporta foarte bine in orice conditii de frig, vant sau caderi de zapada ori ploaie.

Demontarea prelatelor din plastic se face foarte usor si nu necesita un timp indelungat.

Peretii de vant (prelata terasa) din plastic sunt inlaturati prin simpla rasucire a capsei la 90%.

 

Prelata terasa Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Puteti consulta produse asemanatoare cum ar fi: copertine mobilecopertine pentru intrarea casei  sau geamuri glisante , pergola floper,pergola gradinapergola terasapergole retractabilapereti despartitori de sticlaterase inchiseinchideri terasefolie terasainchidere terasa cu sticlaprelata transparenta cu capse si brideumbrele terase.

Daca doriti sa achizitionati o prelata pentru terasa dumneavoastra, nu trebuie decat sa ne contactati. In cel mai scurt timp va vom face o evaluare a lucrarii dumneavoastra si va prezentam costurile si durata proiectului.

Daca doriti informatii si despre cum sa va compartimentati spatiul interior de la birou sau orice alta incapere puteti viziona si pereti despartitori de sticla glisanta pentru interior.

Pentru informatii suplimentare mai puteti interoga internetul cu: “prelata terasa” sau “prelata terasa transparenta“ori simplu “prelate terase“. Alte variante ar fi “prelate pt terase” sau “prelate terase pret” ori “prelate pentru terase“.

Pentru cautari cu preturi putem interoga  “prelata terasa pret” ori “prelate terase preturi” sau “prelata terasa preturi“. Sau “prelata acoperire terasa“, “prelate terase bucuresti” ori “prelate terasa la comanda“, “terasa cu prelata“.

Alte cautari “prelata de terasa“, “prelata extensibila terasa” sau “prelate terase exterior“, “prelata inchidere terasa pret” ori “prelata inchis terasa“, “prelate terase ieftine” si “montare prelata terasa“, “material prelata terasa“, “prelata umbrire terasa“.

Prelata  terasa – Alegeti sa va inchideti terasa cu noi!

Video prelate terase | Poze prelate terase | Imagini prelate terase | Film prelate terase | Videoclipuri prelate terase |

Leave a Comment