Copertina intrare casa

Copertina intrare casa

Copertina intrare casa! Daca gama de copertine retractabile este potrivita pentru balcoane sau terase, exista modele de copertine intrare casa care protejeaza si usa de acces de soare si intemperii.

Acestea se disting prin rolul estetic, fiind o parte importanta din identitatea arhitectonica a locuintei dvs.  la fel ca si copertina pentru balcon

Din acest punct de vedere, copertina la intrarea in casa  este cel putin la fel de importanta ca alte elemente decorative – cele de tipul porti fier forjat sau balustrade fier forjat, cu care trebuie sa se armonizeze.

 

Copertina intrare casa – Cum aleg modelul potrivit

 

O copertina pentru intrarea casei bine aleasa da imobilului in care locuiti personalitate si farmec, fiind adesea primul lucru pe care il remarca vizitatorii.

Firma noastra realizeaza o gama variata de copertine pentru intrarea in casa dar si copertine pentru terase sau copertine mobile, mergand de la clasic la contemporan. Acest produs are cel mai mare grad de personalizare.

Firma noastra se diferentiaza prin modul profesionist prin care stim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor.

In unele cazuri copertinele trebuie integrate in acoperisuri, mergandu-se pe varianta continuitatii de materiale si culoare, sau din contra, alegand contrastele de tonuri. In proiectare tinem cont de incarcarea cu zapada din timpul iernii,  ca si de rezistenta la vant.

 

Copertina intrare casa – Infrumuseteaza ambientul

 

Copertinele pentru intrari pot fi iluminate, adaugand un plus de stil si caldura. De asemenea, ele trebuie sa se potriveasca si cu usa de la intrare. De la detalii delicate la constructii impunatoare, o copertina aleasa cu grija poate modifica semnificativ in bine fatada.

Un acces in imobil bine conceput si executat confera acea senzatie de spatiu primitor pe care o cautati. Chiar si un exterior fara personalitate poate deveni spectaculos cu o copertina care iese din tipare. Astfel, valoarea unei proprietati poate creste peste suma investita strict in acest tip de acoperire a intrarii. Acelasi rol il poate avea si o marchiza ce va acopera fereasra sau balconul.

Copertinele pentru intrare sunt indispensabile mai ales daca aceasta se afla orientata spre sud sau spre vest. In acest caz copertina poate reduce  cu pana la 80% caldura care ajunge in casa prin intrarea respectiva. In plus, usa si treptele de acces vor rezista mai mult in timp si vor arata mai bine.

 

Copertina intrare casa – Tipuri si materiale

 

Exista mai multe tipuri de copertine pentru intrarea in casa. Va prezentam mai jos principalele optiuni pentru a putea face cea mai buna alegere.

  • copertina intrare casa din lemn – din rasinoase sau esente tari, acestea sunt accesibile ca pret, iar patina lemnului poate fi un element de decor suplimentar
  • copertina intrare casa din fier forjat – spectaculoase, acestea trebuie realizate in ton cu celelalte decoratii din fier forjat ale proprietatii
  • sau copertine intrare casa metalice – potrivite in specialpentru sedii de firme si institutii
  • copertina intrare casa din sticla – clara, sablata, colorata reflexiv sau serigrafiata, rezistenta la caldura si inghet, securizata; potrivita si pentru un stil clasic, dar si pentru unul modern, sticla se poate combina cu elemente din inox, aluminiu sau fier forjat
  • si copertina intrare casa din policarbonat – celular sau compact, transparent sau opac, aceasta este solutia cea mai la indemana daca vreti copertine pentru intrare in casa ieftine

 

Copertina intrare casa – Informatii generale

 

Pentru produse asemanatoare puteti consulta si inchidere terasa cu sticla glisanta sau prelate transparente ori inchidere balcon cu sticla glisanta.

Ofertele noastre pentru copertina intrare casa sunt valabile in toata tara: Bucuresti, Ilfov, Constanta, Cluj, Arad, Timisoara, Iasi,

Ne puteti gasi cautand pe internet: ‘’copertina intrare casa”, ‘’copertine fier forjat” sau ‘’copertina policarbonat”, ‘’copertina intrare” ori “copertina intrare bloc“, “copertine de intrare“.

Alte cautari “copertina intrare in casa” sau “copertina pentru intrare“, “copertina intrare“.

Puteti interoga motoarele de cautare si dupa ‘’copertine intrare casa lemn”, ‘’copertine intrare casa fier forjat”. La acestea se adauga ‘’modele copertine intrare casa”, ‘’copertina lemn intrare casa” sau ‘’copertina usa intrare casa”.

Leave a Comment